![]() |
Cevap: günün sözü Katil ve zalimlerle mahşerde hesaplaşacağız.. İskilipli Atıf Hoca |
Cevap: günün sözü Evlat dediğin, peygamber ağlatmış bir imtihandır. Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin. Nureddin Yıldız |
Cevap: günün sözü En Büyük Mezar İnsanın İçine Gömdükleridir. |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey insan! Kaf dağı kadar yüksekte olsanda; Kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma.! Herşeyin bir hesabı var; Üzdüğün kadar üzülürsün. Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü “Hayatta en büyük mucize, küçükken iyi bir öğretmene rastlamaktır…” Buket Uzuner |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü "Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni, Beklediniz mi? * Özdemir Asaf* |
Cevap: günün sözü Herşeyin yokolduğunu düşündüğün anda gelecek hala yerindedir ve yeni gün geleceğin ilk adımıdır... |
Cevap: günün sözü ''Mutluyum diyorum, aşık mısın diyorlar. Mutluluğu aşkla bağdaştırmak ne kadar yanlış. Aşkın mutluluk getirdiği nerede görülmüş..'' - Pucca |
Cevap: günün sözü İnsan sanılandan çok daha ahlaklıdır ve hayal edilemeyecek derecede ahlaksızdır. Sigmund Freud |
Cevap: günün sözü " İnsan en çok kendinde kaybolur ! " |
Cevap: günün sözü ''Eğer kalp temiz değilse, içine döktüğünüz her şey ekşir.” Syf:403 - Montaigne - Denemeler |
Cevap: günün sözü “Say ki öldün; Yalvardın, yakardın, sana bir gün daha verildi. Bugünü o gün bil, öyle yaşa… “ |
Cevap: günün sözü En ince, en güzel, en anlamlı, en tarihi, en bâki, en zârif mesele ; Nâsip meselesi... |
Cevap: günün sözü Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ H. Lawrence |
Cevap: günün sözü "Yaptığınız şeyler için duyduğunuz pişmanlık zamanla geçer..ne var ki yapmadığınız şeyler için duyulan pişmanlığın çaresi yoktur.. (ya aklın kalır, ya aklında kalır) " |
Cevap: günün sözü Dünya RASULULLAH'ın elindeydi ama kalbine girememişti. Hasan EL Benna |
Cevap: günün sözü Shakespeare'in dediği gibi; "O kadar geç oldu ki cevabın, ne sorduğumu unuttum |
Cevap: günün sözü İnsan olmanın yolu Allah'a inanmaktır Elden alemden önce kendinden utanmaktır Hayatın tek aynası yaptıklarına bakmaktır... |
Cevap: günün sözü ...acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer ben çok pahalı bir tabloyum ... -charles bukowski- |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öfke rüzgar gibidir bir süre sonra diner; Ama birçok dal kırılmıştır bile! . Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BİR YASTIĞA BAŞ KOYMAK, Paylaşmaksa yaşamı "Yün yastık", "taş yastık", "ot yastık" Ne farkederki sevene Seven başa yakışır hepsi, anladık. Ömer Hayyam Sabır sınavıymış meğer, ÖMÜR DEDİĞİN... |
Cevap: günün sözü Ben böyle bakıp durmayacaktım dili bağlı. Islam'ı uyandırmak için haykıracaktım. Gür duygulu, gür imanlı beyinler coşar ancak, Ben zaten uzun boylu düşünmekten uzaktım! Haykır! Kime, fakat! Hani sahipleri yurdun? Ellerdi yatanlar, sağa baktım, sola baktım; Feryadımı artık boğarak, naşını tuttum. Bin parça edip şiirime gömdümde bıraktım. Seller gibi vadiyi inleyişlerim saracakken, Hiç çağlamadan, gizli inen yaş gibi aktım. Yoktur acılarımdan şu sağır kubbede bir iz; Inler 'Safahat'ımda ki acılar bile sessiz..! |
Cevap: günün sözü Dünyada Dost Bulmak Çok Zor Olmuş. |
Cevap: günün sözü Keşke hiç büyümeseydimde dizimdeki yarayı en büyük acı sansaydım... |
Cevap: günün sözü Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Mühim olan, çamurlaşmamak. -Hz. Mevlana- |
Cevap: günün sözü Bu Milletin Külüne Üflesen Altından İman Cıkar |
Cevap: günün sözü Huzur, hiçbir gürültünün, sıkıntının ya da zorluğun bulunmadığı yer demek değildir. Huzur, bütün bunların içinde bile yüreğimizin sükun bulabilmesidir... |
Cevap: günün sözü yarına bırakma yarın olurda bakarsın sen olmazsın |
Cevap: günün sözü lnsan ekmekle doyar,emekle büyür,sevgiyle yaşar. |
Cevap: günün sözü Bazen insan, çok faydalı bir işin içinde olduğunu zanneder amma külliyen zarardadır. |
Cevap: günün sözü Çalışkan, üretici ol! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Önce çalışmak, sonra duadır dinin esası, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kabul olunur ancak çalışanın duası! (Süleyman Hilmi Tunahan) |
Cevap: günün sözü )"Yaşım ilerledikçe, insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum. Yalnızca ne yaptıklarını izliyorum…" - Andrew Carnegie |
Cevap: günün sözü “Müminlerin emiri İmam Ali (a.s), oğlu İmam Hüseyin’e (a.s) şu soruları sordu: — Şereflilik nedir? İmam Hüseyin; —Kendi akraba ve aşiretine yardım etmek, insanların yanlışları ve sürçmelerine karşı sabırlı olmak.” |
Cevap: günün sözü Utanmadıktan sonra dilediğini yap....(hadisi şerif) |
Cevap: günün sözü "Ya açar nazm-ı celilin bakarız yaprağına Ya da üfler geçeriz bir ölünün toprağına İnmemiştir hele Kur'an bunu hakkıyla bilin Ne mezarlıkta okunmak, ne de fal bakmak için." [Mehmed Akif] |
Cevap: günün sözü Her hayalin başı ,eski bir hayal kırıklığı değil mi zaten? |
Cevap: günün sözü Bu hayatta en buyuk kaybedenler, Bekleyenlerdir . |
Cevap: günün sözü ALLAHu Teala kalbinin anahtarını sana verdi diye koşamazsın Haram'a! Düşüneceksin.. Kendin için değil O'nun rızası için ! Düşmeyeceksin şeytanın tuzaklarına.. Seni hayvandan ayıran özellik aklın ! Kullanmazsan kalır mı farkın ? | Sümeyye Yurtsever |
SAAT: 22:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.