![]() |
Cevap: günün sözü En büyük düşman; kendi algınız, kendi cehaletiniz ve kendi egonuzdur. -Revolver- |
Cevap: günün sözü Eğer hafif görürsen Allah'ın azabını Bir Kibrit Alevine Yaklaştır Parmağını . İmam-ı Gazali |
Cevap: günün sözü Dört şeyi dört yere bırakın;... *Uyumayı kabre... *Rahatı sırat köprüsüne... *Övünmeyi mizana... *Arzu ve istekleri CENNETE... HZ Ebubekir(r.a.) |
Cevap: günün sözü Kim daha fazla insan ise, daha fazla dertli olur. *Ali şeriati* |
Cevap: günün sözü "Ey kendisinde kaybulmuş kişi! Bilmezsin, bedenin sana mezar olmuş, nefsini tanımadıkça, nefsin seni gömer olmuş." -Elf şfk_ |
Cevap: günün sözü Yaradılan her şey Allah’a aittir. İnsanlar ise onların emanetçisi kılınmıştır. Herkesin o mallarda eşit yararlanma hakkı vardır, Mal benim olsa idi insanlar arasında eşit olarak dağıtırdım. Mal Allah’ın olduğu halde nasıl eşit dağıtmam? (Nehcül Belağa-s,41) |
Cevap: günün sözü Hayvanlar İnsanım Diye Dolaşan Milyonlardan Daha İnsani Vasıf Taşımaktadırlar. |
Cevap: günün sözü Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir! -Nazım Hikmet - |
Cevap: günün sözü İz bırakanlarla senin aranda basit bir fark var sadece . .onlar ömür boyu gayret ediyorlar; sen ömür boyu hayret ediyorsun. (M.Akif ERSOY) |
Cevap: günün sözü “Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim;sen beni hep bıraktın;bense hep arkandan ağladım„ —Can Yücel- |
Cevap: günün sözü Kirli eller daha temiz. Temiz elli Kirli gönüllerden. Ne dersiniz? Özdemir Asaf |
Cevap: günün sözü İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül: Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk. |
Cevap: günün sözü “Sabah uyandığında günün ışığı için şükret, yaşadığın ve gücün yerinde olduğu için şükret, karnını doyurduğun için şükret eğer şükretmek için ortada bir sebep göremiyorsan hata kendinde demektir.” [ Kızılderili Öğütleri ] |
Cevap: günün sözü Sürekli canın mı sıkılıyor? Hayattan sıkıldım mı diyorsun? Bak ey nefsim Rabbin ne diyor: "Kim beni hatırlamaktan gafil olursa hayat onu sıkar." | Kur'an-ı Kerim, Taha Suresi 124 ~ |
Cevap: günün sözü Mümin'in iki yüreği vardır. Biri kanar , diğeri sabreder.. -H.z.Ali (r.a) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ölüm hayattı. Yitirmek bulmanın bedeli. Yumdum gözlerimi kendi üzerime. Ölümü öğrendim. Ölümümü sevdim. Yaptığım her şeyin kaderim olduğuna güvenerek kaderim olan her şeyi yaptım. NAZAN BEKİROĞLU |
Cevap: günün sözü Dininizi İyi Öğreniniz Yoksa , Yaşadığınızı Din Zannedersiniz ... (Hz Ömer R.a) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü 25 yaşında tatmadığı dünya zevki kalmamış gençlik, 84 yıllık ömrü hayatında dünya zevki tatmamış bir adamı anlamaz, anlayamaz! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin. - Paul Samuelson [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Li hemberî zilmê, ku tu bi tene bî jî, divê tu bimeşî. Zulme karşı tek başınada olsan yürüyeceksin. (Halife. Ömer) |
Cevap: günün sözü bazen bir bakış kelimelerden daha etkilidir |
Cevap: günün sözü “İslâm, hem kadına hem de erkeğe, âşkın gerçek anlamını öğreten tek dindir…” — Şehîd Malcolm X |
Cevap: günün sözü Kötümser yalnız tüneli görür iyimser tünelin sonundaki ışığı görür gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür... |
Cevap: günün sözü kime gülüyorsan,o na aitsin...(çirkin kral) |
Cevap: günün sözü sustuklarımı duyabilenle bir ömür geçiririm.. |
Cevap: günün sözü Bir Gönül Yapmak Gelmiyorsa Elinden, Bari Bir Gönül Yıkılmasın Dilinden.. hz.Mevlana |
Cevap: günün sözü Mumin,in iki yüreği vardır. Biri kanar , diğeri sabreder.. -H.z.Ali (r.a) |
Cevap: günün sözü Doğruluk, can vermektir. Kendinize gelin de bu hususta ileri geçin. Kurândan Erler vardır ki Allahla ettikleri ahdi bozmadılar, ahitlerine doğrulukla sarıldılar âyetini okuyun! Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumî (k.s.) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı... |
Cevap: günün sözü adam olmak cinsiyet meselesi değil,şahsiyet meselesidir..necip fazıl kısakürek |
Cevap: günün sözü Mecnun olup Leyla için çöller aşmışsın ne fayda... Mümin olup Mevla için secdeye varmadıktan sonra... _Necip Fazıl Kısakürek_ |
Cevap: günün sözü Edep Konuştuğun Zaman Dilini Korumak Yalnız Kaldığın Zaman Kalbini Korumak Dışarıya Çıktığın Zaman Gözünü Korumaktır.... |
Cevap: günün sözü Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur.. Konfüçyüs |
Cevap: günün sözü Allah'ın mağfiret denizinin büyüklüğünü isbat için şu ayet yeter: "Ey hadlerini aşıp kendilerini israf eden kullarım! Allah'ın rahmetinden asla ümit kesmeyiniz! Allah bütün günahları affedebilir. Çünkü O, O'dur mutlak bağışlayıcı, sonsuz rahmet kaynağı!" (Zümer-53) |
Cevap: günün sözü Problem Yokmuş Gibi Gülümse, Herşey Yolundaymış Gibi Konuş, Hepsi Rüyaymış Gibi Davran Ve Canını Yakmadığını Farzet... - Marian |
Cevap: günün sözü Kendinizi zor tuttuğunuz anlar vardır. Olgunluk, işte o noktadan sonra başlar. ' |
Cevap: günün sözü Döner yine Kenan'a Yusuf, üzülme, Üzüntüler kulübesi, gül bahçesi olur bir gün, üzülme... |
Cevap: günün sözü Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin, kaderinize dönüşür... Mahatma Gandhi |
Cevap: günün sözü "Dua et iki gözüm, sadece dünyada yanalım.." |
Cevap: günün sözü Koluna takacak kız değil, Arkanda saf tutacak eş bulmak marifet.... Alıntı |
SAAT: 12:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.