![]() |
Cevap: günün sözü "Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, Bırak kardeşim tahsili, git önce haya edep öğren." - Mehmet Akif Ersoy |
Cevap: günün sözü O; “Yaşlanınca torunlarıma anlatacak güzel anılarım olsun istiyorum” dedi. Öteki; “Ölünce Münker ve Nekir’e anlatacak güzel anılarım olsun istiyorum” dedi. Ölüm garantiydi, torun belkiydi. |
Cevap: günün sözü “Râbbim, sevdiklerimiz helâkımız değil, cennetimiz olsun…” — Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü Ve bir zamanlar elimizle sokağa attığımız hazinemiz,bir gün başkasının elinde parlar... |
Cevap: günün sözü Peygamber ardından ağlanacak adam değildir. Ardı sıra yürünecek adamdır. . . -Senai Demirci- |
Cevap: günün sözü Allah dilerse kulun işini,mermere geçirir çürük dişini.. Allah dilemezse kulun işini su içerken kırar saglam dişini !!!! |
Cevap: günün sözü Hala anlayamadınız değil mi? Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil! Kavganın kazananı yoktur. Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz. Önemli olan kalp kırmamak. Önemli olan yargılamadan, karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek. Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak, bilge olmaktır. Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece, o sizi kontrol etmeye devam edecek. Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa asla mutlu olamazsınız. Albert Einstein |
Cevap: günün sözü “Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.” |
Cevap: günün sözü " Allahım; kendinle meşgul etki, başkalarıyla uğraşmayayım. Ey tek olan, Ehad ve Samed olan Rabbim, Sen beni meşgul etki yalnız seninle olayım.Vereceğin huzur ve güvenle kuşat.. Senin yolunda, Senin sevginle, Senin muhabbetinle; ŞEHADET`İ nasib eyle... " ZEYNEP GAZALİ, |
Cevap: günün sözü "Sana laf getirenlerin senden de birilerine laf götüreceklerini sakın aklından çıkarma!" *** |
SAAT: 23:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.