![]() |
Cevap: günün sözü "Güzelliği surette sananlar,şekilden şekle girer.Oysa asıl güzellik edep,ahlak ve fazilette arınmış tertemiz gönüllerin yansımasıdır...." |
Cevap: günün sözü "Ruhu kurutan sebep ilahi olanla irtibatın kopmasıdır." |
Cevap: günün sözü Sustum... Düşündüm... Durgunlaştım... En çok 'Hüzün'dü adım... Ama; Elhamdülillah hiç Yalnız kalmadım... ... Yöneldim, sesimi İşiten'e ve bir Ayet düştü dilime... “Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim." - Yusuf Suresi 86. |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü öğrenmenin acısını bir müddet tatmayan,hayatı boyunca cehaletin zilletini yudumlar imam şafii |
Cevap: günün sözü Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.. -Yunus Emre |
Cevap: günün sözü Hangi duayı kabul edeceğini ancak Hakk Teala bilir. Biz sadece arzımızı yapar, hükm-i ilahiyi bekleriz. Fatih Sultan Mehmed |
Cevap: günün sözü “ Ahlâk örtüsü olmayanı, Baş örtüsü dindâr yapmaz. . ” (Hz. Mevlana) |
Cevap: günün sözü Yorma kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. - Charles Bukowski- |
Cevap: günün sözü Lambadan çıkan cinin dile benden ne dilersen sözüne karşılık, otur oturduğun yerde, biz sadece Allahtan dileriz cümlesini hikaye kitaplarına girdirdiğimizde; hakiki iman koltuğuna oturacağız.. Osman Nuri Ünsal |
SAAT: 21:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.