![]() |
Cevap: günün sözü "Evet, ümitvar olunuz; şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada, İSLAMIN sadası olacaktır!" BSN |
Cevap: günün sözü bencilmiyim?..evet bencilim çünkü seni kendimden başkasına yakıştıramıyorum.. aslında SENCİLİM.... İBRAHİM İNECİK....... hilal tvdeki programını ilk defa izledim..tavsiye ederim herkes dinlesinevet000 |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü Hala çözemediğim insanlar var benim..Uzaktan mı ADAM lardı ADAMLIK tan mı Uzaklardı..Asla bilemedim.. |
Cevap: günün sözü Edep adım adım Arş'a yükselmenin adı'dır... |
Cevap: günün sözü "Recep Allah`ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan`da ümmetimin ayıdır." [Beyhaki, Fedailül Evkat] |
Cevap: günün sözü Kıl beni ey namaz ,çöllerden topla hücrelerimi ,Rahmetinin vahasında ağırla bu yitik kalbi... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz bu dünyaya üç harfin mahrecini çıkarmaya geldik… A.yın, Ş.ın, K.af (عشق) |
Cevap: günün sözü Seni iki şey anlatır. - Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, - Her şeyin varken sergilediğin tavır. |
Cevap: günün sözü Ne kadar güzel olsada yüzün ve esbabın. Ağzından çıkan sözlerle belirlenir İTİBARIN... |
SAAT: 06:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.