![]() |
Cevap: günün sözü Bugün sana en ağır gelen amel hangisi ise; Yarın terazide, en ağır basacak olan da odur! İbrahim Bin Edhem |
Cevap: günün sözü ''Sen ALLah'La beraber oLunca, O, daima varLığının işaretLerini sana hissettirir.'' Malcolm X |
Cevap: günün sözü Allah’a dayan sa’ye sarıl hikmete râm ol Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol (Allah’a güven, çalış gayret et, takdirine rızâ göster, Benim bildiğim yol budur, başka bir doğru yol bilmiyorum.) Mehmet Akif Ersoy |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler de mevsimler gibidir; kimi üşütür, kimi yakar. Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü buda benden olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiçbirini yapmıyorsanız da ,anne sözü dinlemekte fayda var(: |
Cevap: günün sözü Ne zaman ki, düşmanlarım çoğaldı. Ne zaman ki, iyiliklerim kötülük olarak algılandı, anladım ki Ben doğru yoldayım. . Şems-i tebrizi |
Cevap: günün sözü gönül neler istermiş,kader bakıp gülermiş... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elhamdulillah; Ne güzel kelamdır halini soranlara.. Hem gizlersin halini insanlara, Hem şükredersin Allah'a.. Nur Hayat Şuara |
Cevap: günün sözü ''Yaptıklarınızı Allah için yapmıyorsanız; boşuna yorulmayın.." Abdulkadir Geylani (k.s.a) |
Cevap: günün sözü Dürüst bir insanı aldatmayı başarmak kadar kolay bir şey yoktur. |
SAAT: 18:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.