![]() |
Cevap: günün sözü HaNıMıNa YaRdIm EdEn AdAm KıLıBıK DeĞiL KaLbİ ILIK BiR AdAmDıR :) |
Cevap: günün sözü Biribirlerine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar. -Kim o? diye seslenir içerdeki. -Benim, der kapıyı çalan. -Burada ikimize birlikte yer yok, diye cevap verir öbürü. Aradan uzunca bir zaman geçer... Yeni bir umutla tekrar çalar sevdiği arkadaşının kapısını. -Kim o? diye sorar yine içerdeki. - Sen'im, der bu sefer. Ve kapı sonuna kadar aralanır. Hz. Mevlânâ da; "Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp âdeta o olmalısınız" diye anlatır hakiki muhabbeti. |
Cevap: günün sözü Abdülkadir Geylani : İnsan Allah’a kalıbıyla değil, kalbiyle ibadet eder. |
Cevap: günün sözü Allah razı olsun Alıntı:
|
Cevap: günün sözü Hüzünle Titreyen "GÖNLE" ince Bir "AH" dokunur..!! "KALBI" kırık olanin kalbine "ALLAH" dokunur..!! |
Cevap: günün sözü ßEN Dünya'da ßir agacın altında Gölgelenip,,Sonrada Yoluna Devam eden ßir yolcu gibiyim. {Hz.muhammed Sav} |
Cevap: günün sözü " İnsanları canlandıran emeldir; öldüren Ümitsizliktir." Bediüzzaman Said Nursi |
Cevap: günün sözü ..Bir yaş düştü içime... ...Ardından bir kelam dilime... ..."La tâknatu min rahmetillah"... ...''ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin..." ...Zümer/53... |
Cevap: günün sözü ''Okudukça Kur'an,bana daha çok yaklaştı. Sanki bugün yazılmıştı ve doğrudan bana sesleniyordu.'' ___Roger Garaudy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen aşkı soğuk su da abdest alıp, Namaz'a duran gençlere sor..! |
Cevap: günün sözü MORALİN NİYE BOZUK ?? Moralin niye bozuk? Hz.Adem (a.s.) gibi 200 sene tevbe mi ettin ? Moralin niye boz...uk? Hz.İbrahim (a.s.) gibi ateşe mi atıldın ? Moralin niye bozuk? Hz.Zekeriyya (a.s) gibi testereyle mi kesildin ? Moralin niye bozuk? Hz.Yusuf (a.s) gibi kuyuya mı atıldın ? Moralin niye bozuk? Hz.Muhammed (s.a.v) gibi Taif'te taşlandın mı, başına işkembe mi konuldu namaz kılarken, dişin mi kırıldı, yüzüne tükürük mü atıldı, hicrete mi zorlandın, sevdiklerinden mi ayrıldın? Moralin niye bozuk? Hz.Hamza (r.a) gibi burnun kulağın mı kesildi? Moralin niye bozuk ? Musab bin umeyr (r.a) gibi kolların mı kesildi? Moralin niye bozuk ? Cafer bin ebi talip (r.a) gibi ok, mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandın mı? Moralin niye bozuk? Ammar,Sümeyye, Yasir (r.a) gibi işkence mi gördün? Moralin niye bozuk ? Bilal (r.a) gibi kızgın kumlara yatırılıp, üzerine taşlarmı kondu? Moralin niye bozuk ? Yunus peygamber (a.s) gibi denize mi atıldın? Moralin niye bozuk? Eyüp peygamber (a.s) gibi vücudunu yaralar mı kapladı? Moralin niye bozuk? Hz. İsa (a.s) gibi çarmıha mı gerilmek istendin? Moralin niye bozuk? Üstad Bediüzzaman (r.a) gibi zindana mı atıldın, zehirlendin mi? Moralin niye bozuk? Ne düşünüyorsun, dünyalık işler mi? Silkinelim, kendimize gelelim? |
Cevap: günün sözü Kar taneleri ne güzel anlatıyor, Birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu.'' Hz Mevlana |
Cevap: günün sözü Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar”. |
Cevap: günün sözü Hz.Vahşi'yi, en sevdiği Amcasını katleden adami affetmenin yuceligiydi İslam. Katillikten sahabelige layik olmanin hikayesiydi Sehadet... |
Cevap: günün sözü ''Yalnız'ın'' adı okunduğunda Okulda ya da yaşamda.. Kimse "Burada" diyemez.. Ama Yok ta.. Özdemir ASAF |
Cevap: günün sözü İstediğini yapmakta özgürsün... Katlanacağın tek şey sonuçlarıdır... |
Cevap: günün sözü “MÜSLÜMAN HAKKIN HAKIMIYETI ICIN MOTOR, SERRIN YOK OLMASI ICIN FREN OLMA GÖREVLISIDIR” İslam’ın Kimyası 3'tür: 1- Hakkı üstün tutmak. (Kuvveti değil) 2- Maneviyatçı olmak. (Materyalist değil) 3- Nefis terbiyesini esas almak. (Nefse esareti değil) İslam’ın Fiziği 3'tür: 1- Hidayet. (Hak ile Batılı birbirinden ayırt etmek) 2- Feraset. (Hakkın içinde Gerçek Hakkı bulmak) 3- Dirayet. (Batıl ile mücadele etmek) Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’DAN altın sözler |
Cevap: günün sözü Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme. Zira bu işin baharı var.. Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü " İnsanları canlandıran emeldir; öldüren Ümitsizliktir." Bediüzzaman Said Nursi Hz. |
Cevap: günün sözü Elin adamı okur atomu böler , Bizimkiler okur milleti böler (N.F.K) |
Cevap: günün sözü Mute Savaşında kendisini savaşmaktan alıkoyan yarısına kadar kopmuş ve kılıcını sallarken canını acıtan parmağını, atından inip, ayağının altına koyup “ALLAHUEKBER” dedikten sonra çekip kopartan Abdullah Bin Revaha ile aldığı 90 kılıç ve ok yarasından sonra ALLAH’ına uçarak kavuşan CAFERİ TAYYARI ANLAMAK NE KADAR ZOR OLSA GEREK..… Ebu Ömer |
Cevap: günün sözü 'Aşkın Yaşı Yok'' Yerine ''Ölümün Yaşı Yok'' Deseydik; Belki de Daha İyi Bir Nesil Yetişirdi.. ... |
Cevap: günün sözü "Sabredeceğim... Sabrın bana sabrı tükeninceye kadar. Sabredeceğim... Rabbim işlerime hükmedinceye kadar. Sabredeceğim... Bu acının tadı sabırdan acı, Sabredeceğim... Sabır da sabır neymiş öğreninceye kadar." HAMIRA MEVDUDÎ- BABAM MEVDUDÎ |
Cevap: günün sözü ''çocuklarınıza sütle birlikte Kur'an dan öğütler de verin.boyları büyürken kalpleri ve bakış açıları da büyüsün'' ömer muhtar |
Cevap: günün sözü Bütün bekLentiLeriniz ALLah' tan oLsun Hz. ALi ( r.a ) |
Cevap: günün sözü '' Zalim ve Katiller ile Mahşer günü elbette hesaplaşacağız'' Davasına Kanı ile imza atan Büyük İslam Alimi İskilipli Atıf Hocanın Şehid edilişinin 87 yılı Allah rahmet eylesin |
Cevap: günün sözü "Nefsin kötü ahLâkını iyiLeri iLe değiştirmeLi ve faydasız konuşmak yerine susmayı tercih etmeLidir." İmam-ı Rabbânî |
Cevap: günün sözü Sustum.. En "vav" halimle sana Sevdana sustum… Gönlümü Suretinle Sırat'ta Yürütüyorum Ha Düştüm Ha Düşeceğim... Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü içim der ki; sabr-ı sükut dilim der ki sabr'ı zor iki arada bir bedendeyim... SaBıR zor olsa da TEVEKKÜLDEYİM... |
Cevap: günün sözü Ne garip değil mi? SEVDİĞİMİZ insanın her yalanında bir doğru, SEVMEDİĞİMİZ insanın her doğrusunda bir yalan ararız. (Dostoyevski) |
Cevap: günün sözü "Sana ait olmayan senden olmayan şeylere kalbini bağlamak Yüktür kalbe." Nâzan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Risale-i Nur’dan; “İslamiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez; gündüz gibidir, göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar.“ |
Cevap: günün sözü "Evlerimizin mutfaklarına giren gıdaların sağlık açısından tahlil edilmesinin önemi ne ise, evlerimizin çatısındaki antenin çektiği yayının tahlili de o öneme haizdir. Mutfağa önem verip, anteni ihmal etmek önemli bir hatadır. Beyinlerin zehirlenmesi, midelerin zehirlenmesinden basit bir şey değildir." ll Nureddin YILDIZ ll |
Cevap: günün sözü insanlıkda bir nasip kısmet işi !!! |
Cevap: günün sözü "Kabir var, hiç kimse inkâr edemez. Herkes ister istemez oraya girecek." Risale-i Nur | Sözler |
Cevap: günün sözü Bir karanlık yol başladı beşikten Adres sordum.. Gördüğüm her ışıktan. Her biri bir kapı gösterdi lâkin; ... Dostu bulamadım.. Döndüm eşikten... Cengiz Numanoğlu..... |
Cevap: günün sözü "Tüm istediği sadece diplomadan ibaret olan anne babalara, Allah niye bir Fâtih bir Selâhaddin göndersin ki? Bol bol mühendis gönderir..." -Nureddin YILDIZ- |
Cevap: günün sözü Sahibine yetişecek hecelerin yoksa vurursun sükutunu kör bir geceye. | Nazan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü "Allah'ım Beni Kendine Ve Sevdiğine Yakın Kıl. . . " - Hz. Hatice (r.a) |
Cevap: günün sözü Sen ÖyLe GüzeL Yaşa Ki ; bu güzeLLiği merak eDip De sana sorsunLar 'O' zaman '' İsLam'' Dersin..!!! |
SAAT: 23:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.