![]() |
Cevap: günün sözü Sükut eyledim, "Kahrı var" dediler. Biraz söyledim, "Zehri" var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler;... |
Cevap: günün sözü "Biz Insanların Sıkıntısına Katlanmayan İmanı İmandan Saymayız... Rıza Yolunda Biraz Cefa Gördük Diye ALLAH'A Naz mı yapacağız?" (Mushab bın Umeyr r.a) |
Cevap: günün sözü Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk.. Yalnız biri olsun isterken, 'yalnız biri' oldum istemeden.. Alçalan insanların yükselen değerlerinden uzak duruyorum... Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorum. Murathan Mungan |
Cevap: günün sözü Ey gözlerini kıblem saydığım gayr i resmi hüznüm... Söyle arafta mısın Yüreğin sükut içinde gözlerim ırakta.. |
Cevap: günün sözü Unutma...! Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta... VE sakın unutma, bugün yaptıkların yarın DEV ekranda.... |
Cevap: günün sözü Şeriatı getirmek için 10 kişi oturduğumuz masadan namaz için 3 kişi kalkınca umutlar yine başka bahara kaldı. |
Cevap: günün sözü Ölümle nişanlıysak, Neden çeyiz hazırlamıyoruz ? İbrahim Tenekeci |
Cevap: günün sözü “Başkasının yerine koy kendini. Ağlayan birine ‘gül!’, inleyen birine ‘sus!’ deme. Ağlayana omuz ver, inleyene çare ol.” Mevlânâ |
Cevap: günün sözü İçimdeki İkra yorumunu tefsir etmeyen yari Neyleyim… |
Cevap: günün sözü Cahiller serbest ama bütün yollar yasak.onlar meydana hakim, bizse camide tutsak Necip Fazıl |
SAAT: 16:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.