![]() |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat ; Kimi sevdiğin, kimi incittiğindir... Kendin için neler hissettiğindir. Güven , mutluluk , şefkattir . Nefretin yerine sevgiyi koymaktır... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimi açmak, dedim... Bir tebessümle bak her şeye, dedi.. Tebessüm, dedim... Her kapının anahtarı, dedi... Kapı, dedim... Girmeden bilemezsin, dedi. . . Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü Alıntı:
yüreğine sağlık abla.. |
Cevap: günün sözü Varta ve yanlışlık gibi hadiselerden, kendimize ibret ve ders almalıyız. Yoksa biz de aynı hallere düşebiliriz. Bu hâl-i sükuttan titreriz ve titrerim. Zübeyir Gündüzalp |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Babaannem derdi ki: Ağlatan gülmez güldüren ağlamaz kızım... Kadrin ve kıymetin ayarını tartan Mevla'dır...'' |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Dil gönlün, gönül rûhun, rûh da insanın hakîkatinin aynasıdır…” Hz. Hüseyin(r.a) |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü "Biz kendimizi hep doğru yoldan ayrılmamış kabul eder ve dünyanın bir imtihan yeri olduğunu hep başkaları için düşünürüz." Cahit Zarifoğlu |
SAAT: 14:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.