![]() |
Cevap: günün sözü Edep edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir. Hz.Mevlana |
Cevap: günün sözü Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin. |
Cevap: günün sözü ALLAH, dik kafalıları değil; başı dik olanları sever. | Ali Şeriati |
Cevap: günün sözü Anladım ya Rab.. Ben bu başı sana eğdikçe sen bu başı kimseye eğdirmiyorsun.. |
Cevap: günün sözü "Hayatın lezzetini ve zevkini isterseniz, hayatınızı iman ile hayatlandırınız ve feraizle zinetlendiriniz ve günahlardan çekinmekle muhafaza ediniz." On Üçüncü Söz (Risale-i Nur) |
Cevap: günün sözü Ne zaman yaramızdan şikâyetçi olsak Daha deriniyle imtihân olunduk.- O yüzden diyoruz ; Tevekkül iyidir. |
Cevap: günün sözü Dur kapısında açacak yollar ara anahtarı aşk olan bu kapının tokmağıda teslimiyetdir.mizgin |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ruhum kelle şekeri, vehimlerse karınca Kömürden kara rengim, onlar beni sarınca" Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Emile |
Cevap: günün sözü “En büyük fıkıh Allah’a sahih bir imanla bağlanmaktır” İmam-ı Azam Eb-u Hanife’nin (r.a) El Fıkh-ül Ekber |
SAAT: 04:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.