![]() |
Cevap: günün sözü Yağmurun nereye nasıl ne kadar düşeceğine sahibi karar verir; Bize düşen ıslanmaktır… Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü Sevdası büyük Olanın imtahanı büyük Olur Said nursi |
Cevap: günün sözü Bedbin olmanın anlamı yok.! Davası HAK olanın yardımcısı HAKTIR...! Niyeti halis olana er veya geç muzafferiyet MUHAKKAKTIR.! |
Cevap: günün sözü Bir Anın Dogması İçin, Bir Anın Ölmesi Gerekir. Yeni Bir "ben" İçin Eski bir ben'in Kuruyup Solması Gibi... Elif ŞafaK |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Umutsuzluk yok; gün gelir gül de açar bülbül de öter." Sezai Karakoç |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü Seveni sevdayı vuslatı Bulmak için Aramak lazım seher vakitlerin en sesizliğe bugralanmış anın tan anında mizgin |
Cevap: günün sözü Bölünür sancıyla uykular sığınak değil en kuytular - Gökte ay ondrt ben dolunay-Son hatıran sinene sar ben razıyım can .... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun.'' Mevlana |
Cevap: günün sözü Bizi yaşamın ağır yükünden ve Iztırabından Kurtaran tek sözcük sevgidir.[/CENTER] |
SAAT: 15:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.