![]() |
Cevap: günün sözü ruhunu kurtarmalısın nefsinin pençesinden.... Salih Mirzabeyoğlu |
Cevap: günün sözü Akıp Giden Zaman içinde 1 Kafesteyim,Kabrim Beni Bekliyorken Dünyalık Hevesteyim,Uyandır Artık YaRab Belkide SoN Nefesteyim..!" |
Cevap: günün sözü "Kim var diye sağa sola bakmayacaksın, ben varım diyecek ve yürüyeceksin... Bir benimle ne çıkar demeyeceksin, baharın haberini karın altında kışa inat açan kardelenlerin verdigini unutmayacaksın... " - Mustafa İslamoğlu - [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü "Onu kınamak yerine karanlık yüregine ışık tutacak, sevgiden oltanı gönül ummanına şefkatle atacaksın... - Mustafa İslamoğlu - [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü “Bir yakınını kaybedenin yüreğinde o ilk gün kırk mum yanar, sonra hergün bir tanesi söner. Kırkıncı gün tek bir mum kalmıştır yanan; işte o hayat boyu sönmez. Ve insan sadece ölümle kaybetmez sevdiklerini…” [ Üstün Dökmen ] :(( |
Cevap: günün sözü korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var!!!!! |
Cevap: günün sözü Aşkın hikayesini durmaksızın feryâd eden bülbüle değil; sessiz sedasız can veren pervanelere sor. Dokunsam hangi buluta, ateş akıyor. Nereden bilebilirdim! Sır dolu kırık ayna, ateşle sınanmazmış |
Cevap: günün sözü Siz eğer konuşabiliyorsanız, kendinizden, kendi aşklarınızdan, sıkıntılarınızdan ve hayallerinizden söz etmeniz çok insafsız ve namertçe bir şey olur. Şehid Dr Ali Şeriati. |
Cevap: günün sözü ..Dünya güzeli olsan ne çıkar ..KEFEN GİYMEYECEK MİSİN ?????!!!! |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lideri şehit olmuş bir hareket kesinlikle yenilmez Düşmanın zilleti altındaki rahattan, cihad altındaki meşakkat daha değerlidir Fethi Şikaki 26 Ekim 1995 Malta |
SAAT: 08:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.