![]() |
Cevap: günün sözü herkesi kendi gibi sanırda ondan |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz istiyoruz ki burada ALLAH de ! - orada zaten ALLAH dedirtirler. |
Cevap: günün sözü İzlediğin ve duyduğun şeylerin, gittiğin yerlerin, karakterin üzerinde bir etkisi olmayacakmış gibi davranamazsın. Olacak. Nouman Ali Khan |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oysa ne çok ağladım ben Bir damla yaş dökmeden.. Özdemir Asaf |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükûtun da Bir Sesi Vardır.. Onu Duyacak Yürek Lazım.. Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saklamak değil, paylaşmak olsun özün Eleştirmek değil, çözümü göstermek olsun sözün Yıkmakta değil, yapmakta olsun gözün Saldırmak değil, sarılmaktır çözüm. ~Osho~ |
Cevap: günün sözü Edepli edebinden susarmis edepsiz ben susturdum sanirmis |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Peki zaman her acının ilacı değil miydi? Gözden ırak olan gönülden ırak olmuyor muydu? Aşk bile olsa; herşey en sonunda bitmiyor muydu? 'Bitmiyordu'..! Nazan Bekiroğlu |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neden mi mutsuzuz? Çünkü; Hep düne hasret çeker Yarına özlem duyar Bugünden şikayet ederiz.... Mutlu olmak istiyorsan şayet Az şikayet Çok şükret... (B.Gökçe) |
Cevap: günün sözü insanı olgunlaştıran yaşı değil, yaşadıklarıdır. Necip Fazıl Kısakürek |
SAAT: 05:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.