![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler Allah (cc) der ki! Kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler, onsuz yaşayamam deme , seni onsuz yaşatırım. Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar , canından saydığın yar bile bir gün el olur. Öyle garip bir Dünya . Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya. Öldüm der durur yine de yaşarsın. Hz. Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın insanın, gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin. Hz. Mevlana [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabır öyle bir iptir ki; Sen kopacak sanırsın, o gittikçe güçlenir... Sen bitecek sanırsın, o gittikçe çoğalır!... Hz.Mevlana.. |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sırtında Dost GömLeği OLmayan YürekLer hep ÜşürLer. MevLana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] EY GÖNÜL! oruçlu iken Allah"a misafirsin; sana gökyüzü sofrası yakışır...! Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] akıp giden zaman içinde, bir kafesteyim... her türlü amelde çok ahesteyim... kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim... uyandır artık ya Rab! belki son nefesteyim... |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] küle döndüysen; yeniden güle dönmeyi bekle... geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil; kaç kere küllerin arasından doğrulup, yeni bir GÜL olduğunu HATIRLA... |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Bir Ben Bilirim.. Bir De Yaradan.. Bana Bir ben Lazımım.. Bir De Anlayan.. Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir CAN Var Canında; O Canı Ara! Beden Dağındaki Gizli Mücevheri Ara! Ey Yürüyüp Giden Dost! Bütün Gücünle Ara! Ama Dışarıda Değil... Aradığını; Kendi İçinde Ara! Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hadi... Sen şimdi "su olduğunu" düşün, ve kendini "su gibi" hisset... Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak, su gibi yararlı... Su gibi hayat kaynağı ve su gibi bitmez-tükenmez olduğunu hatırla... Ama yine su gibi "bir küçük bardağın içine" sığdır ki kendini; girebilmeyi öğren insanların damarlarına. Hayat ver... Vazgeçilmez ol !.. Hz.Mevlana |
SAAT: 00:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.