![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalp deniz, dil kıyıdır. Denizde ne varsa, kıyıya o vurur. [Hz. Mevlana] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Araftayım! İki bilinmezlik arası bir diyardayım. Yusuf'un terkettiği kuyuda, Züleyha'nın utancındayım... Ben İsrafil'in üflediği yankıdayım. Ne cennette, Ne cehennemde , 'Ar' ve 'Af' devranında Yalnız Allah Sevdasındayım.... Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah’ın verdiği de vermediği de imtihandır. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Hz.Mevlana buyuruyor ki "İnsanın kalbinde öyle şeyler vardır ki verdikçe çoğalır." Bu hazinelerin başında ; Sevgi gelir…işte bir dostun bir dosta verebileceği hediyelerden bazıları şunlardır ki: Gönlü rahatlatacak bir TEBESSÜM…! Kalbi kuvvetlendirdikçe bir TATLI SÖZ…! Morali düzeltecek bir TAKDİR…! Neşesini yerine getirecek bir ŞAKA…! Kızgınlığını söndürecek bir HOŞGÖRÜ…! Hoşa gidecek bir güzel DAVRANIŞ….! Allah'ın Rahmetini çekecek bir HAYIR DUA…! |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor Derin denizleri ise ancak derin sevdalar Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her sey susuyor Anladım ki susan her şey derin ve heybetli…" Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey kırık gönülleri sevindiren sevgili... Gâmından neler çektiğimi bana sorma Gözlerimin içine bak elini gönlümün üstüne koy O söylesin... H.z.Mevlana.. |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Ey can; Kimseyi kırma. Sözden ağırı yoktur, Beden çok yükü kaldırır ama Gönül her sözü kaldıramaz…” Hz.Mevlâna* |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ../ Kendini niye yalnız hissediyorsun. Allah hiç yarattıgı kulu yalnız bırakır mı ? Hz Mevlana |
SAAT: 20:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.