![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İyi Değil" demek ne haddimize..! "Şükürler Olsun" her halimize... Hz. Mevlana |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen Benim Bu Âlemde Ünümü Duymadın mı Hiç.? Ben Bir Hiçim, Hiç...! Hz.Mevlana |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Derler ki Mevlana'ya: 'Aşk dediğin yalan..' Ve Mevlana cevap verir: - Yalanına çulumu verdim, Gerçeğine canımı veririm... . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar. Mevlana |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. evet000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İyilik Hoşluk Zamanında Herkes Hoştur, Candır.. Fakat Derin Sıkıntı Zamanı Geldiğinde Anlarsın ki; ALLAH'tan Başka Dost Yoktur..." Hz. Mevlana |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen verdikçe, dost görünen çok olur İste de gör hepsi birden yok olur Sen kendi kendine yetmeyi öğren Tüm dünyanin malina gönlün tok oLur (Hz. Mevlana) |
Mevlana ne demiş; ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol... |
SAAT: 20:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.