![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben dostlarımı ayrılık imtihanında tanıdım. Hz. Mevlana |
Senin aşktan yana nasibin varsa; dokunsan da yanacaksın, dokunmasan da. İyi bil ki; bazıları “hasrette” yanar, bazıları da “vuslatta” !!…. Hz Mevlana |
Duâ'sız üşürmüş yürekler bil ! Sana bir Duâ eden olsun, senin de bir Duâ ettiğin . . . Hz. Mevlâna |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susuyorum... Cümlelerim küsüyor yalan dünya'ya BekliYorum... Sabredenlerden olmak muradıyla !... Hz.Mevlâna |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Duâ gibisin gönlümde. Bilirim, besmelesiz" seversem eğer seni,kabul olmazsın. O zaman şahit ol dediğime; Seni iki cihânda da sevmeye "Bismillahirrahmanirrahim.." Hz.Mevlana |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Arayan sen ol ... Bulan sen ... Tanıyan sen ol .. Kucaklayan yine sen ... Kula vefâsı olmayanın ... Hakk’a vefâsı olmaz ... Mevlâna |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bir başka dünya var...Onun delili de, yenilerin gelmesi;Şu eskiyip yıprananların da geçip gitmesi...Yeni bir gün, yeni bir gece, yeniden yeniye bağ bahçe..Yeniden yeniye ağ ve tuzak;Her solukta yepyeni bir düşünce, yepyeni bir hoşluk, yepyeni bir zenginlik.Gözün gördüğü âlemin ötesinde, sınırsız-sonsuz bir âlem olmasa,Yeni nereden geliyor, eski nereye gidiyor ?Hiç düşünmezmisiniz?" Mevlana.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni bir ben bilirim, Bir de Yaradan. Bana bir ben lazımım, Bir de Anlayan. ________Hz.Mevlana |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme, Duydukları senin sesin, Fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir.. Hz.Mevlâna |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbinden geçmeyeni diline değdirme... Ya kalbinin derininden konuş ya da sus... Hz. Mevlana |
SAAT: 18:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.