![]() |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin, hem dostunu." Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan, Neden her ağladığında O'na kızıyorsun? Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Arsızlığa cesaret, Zinaya aşk dediler, Bir neslin ahlakını işte böyle yediler... Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyük randevu.. Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası.. Bilsem hangi ağaçta.. N.Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin hem dostunu!.. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Eski mesajlarda kayıtlı var mı bilmiyorum ama şu beyitlerini çok severim Üstad ın... Yıllarca saatim işlemiş ben durmuşum Gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum... ne harika sözler.. Birde hala okumayanlar için Üstad ın Siyer Kitabı "Çöle İnen Nur" kesinlikle okunulası bir kitap. tavsiyemdir. |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Alıntı:
Kitap tavsiyelerinizi verdiğim linkden paylaşabilirsiniz. |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... "Ne gariptir ki toplum olarak yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız..." Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Can saatini rahman ezelde kuru vermiş.. Bir gün göreceksiniz ki o saat duru vermiş… Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan sevme hissini israf etmemeli, Kim ne kadar sevilmeye layıksa, Onu o kadar sevmeli. Necip Fazıl Kısakürek |
SAAT: 16:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.