![]() |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan, bir mes'ut zâLim, insan bir mağrur cahiL; Tekne kırık, su azgın ve kayıpLarda sahiL.." Üstad Necip Fazıl |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Dil ile kalpler arasındaki mesafeden iğreniyorum. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Alıntı:
|
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... "Sokak lambası gibi olma, kime yandıgın belli olsun..." N.f.k |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üstada sormuşlar; Kırılan kalp yine sever mi? Üstat da “EVET” demiş… Adam: Peki demiş üstadım, “Siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?” Üstat da cevap vermiş: “Peki sen hiç bardak kırıldı diye, Su içmekten vazgeçtin mi?” Necip Fazıl KISAKÜREK |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Var mi Allah'tan yukari kabirden aşagi? Toparlan ruhum gidiyoruz sen yukari ben aşagi..! N.F.K. |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kapı kapı bu yolun son kapısı ölümse, Her kapıda ağlayıp, O kapıda gülümse.... Necip Fazıl Kısakürek... |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Gökler dolusu sustum ve gök gürültüleriyle doldum. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... Genç adam; hazmî ve tenasülî cihazlarının üstünde yaşayan ve hakkını bekleyen dimağî cihazına nafakasını ver; ve artık seni adamakıllı ürpertmeye başlaması gereken bir şafağın ilk söküntüsünde senden neler beklediğimizi kendi kendine tasarla! Düşün! Necip Fazıl Kısakürek | Başmakalelerim 2 | Genç Adam, Düşün! |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık Anla ki, yok, Allahtan başkasına yakınlık… Necip Fazıl Kısakürek |
SAAT: 14:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.