![]() |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mekke'de bir hâne... Bin evden bir tâne. Ne mermer bir saray, Ne billur kâşâne. Mekke'de bir hâne... Mekke'de bir hâne. Öyle ki, zamâne; Yalanlar gerçek de, Gerçekler efsâne. Mekke'de bir hâne. Mekke'de bir hâne... Mekke bir puthâne. Allah'a inanan, Üç buçuk dîvâne. Mekke'de bir hâne... Mekke'de bir hâne. Ve anne ve anne. Başında melekler Çepçevre pervane, Mekke'de bir hâne. Mekke'de bir hâne... Doğuran Amine. Doğan ilk ve sondur; Gerisi bahâne! Mekke'de bir hâne... ( Necip Fazıl KISAKÜREK ) |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... "Ayağın taşa takıldığında 'Allah kahretsin' bile dememelisin, Dua etmelisin ki taşa takılan bir ayağın var." -Necip Fazıl Kısakürek- |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'Hasret bir rüzgar,kapı kapı aralar geçer;gördüğüm her güzel şey, beni yaralar geçer..' Necip Fazıl Kısakürek... |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... "Namaz, sancıma ilaç, yanık yerime merhem ; Onsuz, ebedi hayat benim olsa istemem !" -Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin hem dostunu!.. Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Üstad Necip Fazıl'dan... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ana gibi yâr olmaz İstanbul gibi diyâr; Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar… Gecesi sümbül kokan, Türkçesi bülbül kokan, İstanbul, İstanbul… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c*c*c* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Keşke ben, “Allah” kelimesinden başka, ağzından tek söz çıkmayan bir dilsiz olsaydım!... Necip Fazıl Kısakürek |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir gün akşam olur bizde gideriz... Kalır dudaklarda, şarkımız bizim... Necip Fazıl Kısakürek |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kula Kulluk Etme… Unutma ki ; Sen de Kulsun Ve Gerektiğinden Fazla Önem Verme Yoksa Unutulursun Necip Fazıl KISAKÜREK |
SAAT: 16:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.