![]() |
Cevap: Hüzün!!! Yüzümdeki Gülleri Sulamak , Gözlerimin Diğer Bi Görevi. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünya ağır gelir kimi zaman insana.. Durgunlaşır, Hüzünlenir, Bir köşeye çekilir, Öylece sessiz ağlar ya insan, hıçkırıklarını; Kimse duymasın, Kimse görmesin, Kimse bilmesin diye... Ama Allah duyar, Allah görür. Allah bilir... Zaten Allah duysun, Allah Görsün, Allah bilsin, Yetmez mi..? Allah kuluna Yeter zaten... O Ne Güzel Vekildir... |
Cevap: Hüzün!!! Hüznümün Tadı ,Boyun eğişimin Adı Olmuştu.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Yoklama alıyorum, sessiz olun! Kaygı? burda! Hüzün? burda! Yalnızlık? burda! Mutluluk? … Mutluluk? ” Cemal Süreya |
Cevap: Hüzün!!! Allah sizi korumak için bazılarınızı hayatınızdan çıkarır. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün yansımışsa pencerenden içeri duvarların boyanır ilkin ona.Nereye baksan onu görürsün.Yalnızlığının bir yansıması olur dört duvar sana.Duvarlarının her yanında yalnızlığının portresi vardır.Kumbaranda biriken gözyaşlarıdır.Resim sayfalarında silinmiş mutluluklar vardır.Hüzün der için.Hüzün söyler duan.Hüzünle serilir seccaden.Hüzne yolculanır yüreğin... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün var denilen her yüreğe ''Allah yâr ''diyorum... '' Bir ayet üfleyiver ,geçsin...' |
Cevap: Hüzün!!! Paylasımlarınla Hüznüme hüzün katıyon ya abla :))) Benden daha hüzünlülerde varmı demek.. |
Cevap: Hüzün!!! Alıntı:
|
Cevap: Hüzün!!! .//Ne garip bir yol dünya.! Huzura yürümek isterken, hüzne takılıyor ayaklarımız...// Kadim Dolunay |
SAAT: 01:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.