![]() |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Pérçépéri dılemın Her parçası bir yerde .. Yetim toprağımın esmer bakışlı yalın ayaklı mahzun çocuklarında bir parçası … Bir parçası kirli ayakların tertemiz toprağında gezindiği Kudüs’de .. Ferhatı değil Şamil’i hatırlatan dağların sevdasında bri parçası .. Katıksız ekmeği değil, Ne ekmeği nede katığı olmayan rengini Bilal’den almış insanlarda bir parçası .. Yetimliğini,öksüzlüğünü en çokda herkeslerin köşesine çekildiğinde hisseden Gözleri bir noktada sabit Öylece içten içe kendi içine süzüldükçe büzülen,küçülen bir békesin yanlızlığında kaldı bir parçası .. En büyük parçasıda .. Ah..! o parçası ki .. 13 masumun parçalanıp toprağa düştüğü yerde Kör bir belada Kerbela’da hala en büyük parçası .. Ey “OL” emriyle gücü her şeye yeten tek Rabbimiz .. İbrahim’in kuşunu parçalara bölüp tekrar bütün eyleyen El-Kadir’imiz .. Topla yüreğimin parçalarını Ebabil misali Ateşten balçık eyleyip Tüm zalimlerin üzerine yağdır Onları kül eyle .. Alıntı |
Cevap: Hüzün!!! Bir çiçek duruyordu, orda bir yerde, bir yanlışı düzeltircesine açmış. Cemal Süreya [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Yaşım bir dolu hüzün , Küskünüm küsmelere de . Yüzümde ise , binbir çeşit 'gülsüz' 'gülümseme'... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimdeki yaramı seviyorum!! " Yarayı açana değil, Açtırana HAMD olsun diyorum! "Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor, O halde yorulmak yok yola devam ediyorum.! "Ellerimi semaya kaldırıyorum, MEVLAMA diz çöküyorum" "Göz yaşlarımı avuçlarıma saklıyorum.! "Kalbimin kanayan yanını, Diğer yanıma emanet ediyorum, Ve şükrediyorum...!! "Halâ dik duracak kadar güvenim olduğu için! ... KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ'DE VARDIR, SABRI'DA VARDIR.... HÜZNÜME DE, SABRIMA DA ELHAMDÜLİLLAH .. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne hemrâh isterim ne yâr-ı hemdem Bulur bir gün nihayet menzil-i gam Sağ olsun sevdiğim Mevla kerimdir" demiş Naili... "Arada dağ olsun yeter ki sağolsun" der olduk şimdi... Kelimeler değişse de dua aynı dua... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saklasam da hüznümü... ....Avuçlarımdan dökülüyor yüzüstü... Nur Hayat Şuara.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine Yüreğime hapsettim hüzünleri. Şikayetçi miyim..? Haşâ.! Çünkü bilirim.. Allah (cc) sever hüzünlü Yürekleri. |
Cevap: Hüzün!!! Sevdiğini kaybeden insanın, güIümsemesinde biIe bir hüzün vardır. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün en çok gülümseyenlere yakışır. İçindeki fırtınalı kışlara rağmen yüzünde baharı göstermeye çalışanların trajedisini bir tek kendileri bilir… Hazandan Geçmeyen Hüzünden Ne Anlar..! |
Cevap: Hüzün!!! Ömrüm... Ah benim ördükçe sökülen, Yakasız, kolsuz hırkam.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.