![]() |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Beni bundan böyle beklese beklese Hüzün bekler Çağırsa çağırsa hüzün…'' Özdemir Asaf |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzünlü gönlün hikayesi kısa olur ... "Ne oldu " derler , "Hiç " dersin biter ... |
Cevap: Hüzün!!! Öyle Hayatdan mahrum ve muzdaribim ki Hüznümü Bile Yaşayamıyorum Gönül evimde.. İslaminesil |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sebepsiz hüzünlendiysen, bil ki Allah’a çok yakınlaşmışsın. |
Cevap: Hüzün!!! Şimdi anladınmı Sevgi ile Hüznün bir arada nasıl yaşandıgını... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün/lerim" Sana anlatamadıklarım, Gözlerimden dökülüyo işte böyle. |
Cevap: Hüzün!!! Ve sordular : Neresi daha karanlık bu alemin ? Ve ben cevap verdim : Sevginin olmadığı her yer ! ..Farid Farjad.. |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hüzün"ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine ... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] An gelir karmaşık olur insan.. Öyleyim işte.. "Hüzün "mü hırsız, Mutluluk mu çingene ? Çözemedim. İkisi de var içimde... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ülkem Filistin için Ölen son Cocuk ben olmak dı dileğim... Yüreğimdeki kahbece sıkılan bir mermi ile ... Son bulsun diye ,Aksaya özgürlük olsun diye ,Toprağa düşen son beden ben olmalıydım ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.