![]() |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? hayır hemen pes etmem sınırlarımı çok zorlarım denerim bir daha denerim asla pes etmem |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Allah zihin açıklığı versin Hayatınızda derslerinizde başarılar dilerim..Selametle kalın kardeşim.. |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 size göre mutluluk size göre endişe gibi sorulara her annenin dediği gibi oğlum diye söylerim |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 misafrinize ne ikram edeceksiniz |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ikram sayfasında dikkatini bu çekmişti dimi :) ordaki hepimizindi bu sadece sizin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ooo Akif hanım misafir olmuş hayırlı olsun kardeşim seninle bu kadar mesajlaşmışızdır ama bayan olduğunu yeni öğrendim neden sakladın ne var bunda çekinecek Ağzı-Açık000 üstelik bir de oğlun varmış ve ev hanımıymışsn kardeşim hayalimde seni çok farklı tahayyül eymiştim neyse çok sevindim iyi ki varsınevet000 söyle bakalım bu kadar azimli ve çalışkan olman nereden kaynaklanıyorsfhfgshsfhsgh |
|
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 talibetün evet ben çok azimliyim hırslıyım yani hırslı derken bir başkası iyi not aldıysa ya da iyi bir şey yapmışsa o kişiye gıpta eder onun gibi hatta daha başarılı olmak isterim bunları söylediğim için övündüğümü sanmayın sadece soruya cevap veriyorum |
SAAT: 00:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.