![]() |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 bunuda yazmadan uyuyamamm suan cooook şaşkınım bende göknur ablayı erkek sanıyordum,ve hep cekingen durup,sayfada o varsa bile soru sormazdım. hem evli,hem cocuklu,hemde iradesine güvenen...örnek aldığım ve notlarınızdan gerçekten istifade ettigimsiniz... misafirliginiz hayırlı olsun abla.ArO* hayırlı uykular,bende cıktım şimdi yoksa sabah namazında cok uyuyşuk uyanıyorum...selametle kalın. |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Bayan nickide olsa erkek nickide olsa kişi kendinden emin ve usluplu olduktan sonra hiç bir yerde hiç bir şekilde kendi istemediği müddetce hiç bir şey olmaz :) ben nickinizi gördükce ruhu şad olsun Mehmet Akif Ersoyu anımsıyorum ..evet000 |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 tabi ölçülü olduktan sonra birşey olmaz biz de zaten oğlumuzun adını mehmet akif gibi olsun diye koyduk |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 insallah oglunuz ismiyle buyusun abla, insan kendini bilirbilmesine,ama bu zamanda guven cok zor, disardaki tehlikelerden sonra, heleki sanal ortamda nasil guvenilirki insanlara,ama ben sizin samimiyetinize inaniyorum,ve tekrar tekrar maasallah diyorum, sizin ve sizin gibiler ilahiyatin hakkini verir, rabbim hepimizi kotuluklerden muhafaza etsin, |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 benimde 5 yasinda bi cocugumvar,ev,cocuk derken ben fazla calisamiyorum, siz maasallah,hem calisip hem ozet bile cikariyosunuz, nasil calisma stiliniz var, bunu yazarsaniz cok memnun olurum, |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 SORU : Sitenin belkide en küçük üyesi benim. Gezinip duruyorum birşey dikkatimi çekti tabi bu noktada evdeki büyüklerin sohpetide etkili oldu bakalım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 1- Sitede ilahiyatta okuyanlar ve islamı yazı yazan çok. Bu abiler ablalar acaba neden kuranla ilgili hazırlanan sorulardan uzak duruyorlar ve meal hatmınden de uzak duruyorlar..? 2- Sizce insanların fecr amcanın o güzel sorularına koşmaması meal okumaktan ve kurandan uzak olmaları nasıl bir duygu? Ben çok üzülüyorum benim için önce meal ve kuranı tanıyacağım sorular daha sonra makale şiir ve diğer konular geliyorken neden insanlara bunlar zor geliyor?uzgn 3- Siz sitenin meal hatmi sofrasından bir lokma aldınız mı? Aldınızsa bu nasıl bir duygu? almadınızsa neden kardeşlerinizin sofrasına oturmadınız? paylaşımı mı g görmediniz yoksa bu sofra dikkatınızı mı çekmedi? 4- Fecr amcanın soruları maide, enam sureleri üzerine hazırladıkları sizce eğitici mi? Kaç cevap verdiniz kurana bakmadan seviyenizi ölçtünüz mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim bu sorularım her misafire gelecek inşaallah. |
|
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 biz genede mehmet akif amcader devam ederiz.. :) cemrenur hatunun soruları sorularımdır buyurun ... |
SAAT: 22:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.