![]() |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ben gündüz olsun akşam olsun ara ara misafir davet ediyorum misafir ağırlamak çok zor bilirsin hem temizlik hem hazırlık aşaması ben misafir davet ettiğimde gece 2 ya da 2 buçuğa kadar çalışarak onu telafi etmeye çalışıyorum oğlumda ilgi istiyor onunla oynuyorum resim çalışmaları yapıyoruz sınav yakın olduğunda başında bilgisayrla duruyorum arada ona bakıyorum aferin oğlum diyorum mutfakta hamur işi kurabiye yaptığımda eline biraz hamur veriyorum o da eğleniyor ev işi yemek işide zor ama çocuk insanı daha çok yoruyor elimden geldiğince herşeye dörtdörtlük olmasada yetişmeye çalışıyorum |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 bir de çalışmak içindegelmeyene herşey engeldir çalışmak isteyen de engelleri aşmaya çalışır |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 cemrenur ben o konulara girmediğim için sana sorularda tatmin edici bilgi veremyieceğim ve zaten tatmin edici bilgiye de sahip değilim birde bu sorular hem bizim gibi o konulara girmeyenler için iğneliyici ve hatayı yüzümüze vurman gibi olmuş sen benim için meal önce gelir demişsin bana göre önce tefsir geliyor ben bu söylediklerimi tartışamaya açık olarak söylemiyorum meal evet önemli ama ben ne demek istediğini anlamadığım meallerde tefisre bakarak anlarım |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 keşke o konulara az da olsa girebilsek |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
Ben 12 yaşındayım ve kuran 'ın mealini okuyunca anlayabiliyorum. çünkü alah'u Teala kura-ı kerim'in pek çok ayetinde bu kuran anlaşılır öğüt verici bir kitaptır diye bize seslenmektedir. fecr amcamın sorularına meal okuyan herkez çok kolay cevap bulabilir bence islama biz çocuklar daha sevrek ve heyecanla koşuyoruz. büyüklerimizin dünya telaşı kuran-ı kerim'i arka plana atmış. Birde büyüklerimizde şu var atalarımızın ve laik sistemin istediği düşünceyi yerleştirmek için yıllarca uğraştıkları '' sen bu kitabı okusanda anlayamazsın'' düşüncesini ne kadar güzel oturtmuşlar topluma ben ve benim gibi pek çok arkadaşım meal okuyoruz ve anlıyoruz. türkçe öğretmenimin dediği gibi konunun başlığını bilmeden açılımını okumadan son paragrafını okumak olmaz.İnşallah bende kuran-ı kerim'in ayetlerini tanıyıp tefsirleriyle öğrenmek hedefim olacak . cevabınız için teşekkür ediyorum. |
yazdıklarına katılıyorum biz büyükler fazlaca dünyalıkla uğraşıyoruz çok az da olsa annenin sayesinde meal okuma şerefinde bulundum Rabbim ihsan etsin bütün ömrün boyunca bu şekilde kalmanı ve ilmi ve kurani ilimlerde yükselmeni diliyorum ve iki cihanda mesut olmanı cenab-ı haktan niyaz ederimamn* |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 slm,bu sitedekileri okudukca cok cahil oldugumu hissediyorum,cok faydalı bilgiler var fakat,önemli olan onları yaşamak...ibadeti yapacaksak,birseyi bileceksek,önce onu yasamalı,sonra yaşatmalıyız, bu site bana müthiş bir ihlas veriyo... yapımcılardan ArO* HEMDE EBEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ RAZI OLSUN |
ya HEMENDE BASLAMISSINIZ CALIŞMAYA,,,BRAVOafrn* BU NE HIZ DİYECEM...alkış000 BENDE SİMDİ SENİN ÖZETLERİNE BAKIP NOT ALICAM,EGER AÖF.DEN YÜKSEK ONUR BELGESİ ALMAZSAN NE OLAYIM, AMA TABİKİ İNSALLAH,İNSALLAH,İNSALLAH.DİYELİMamn* |
bu arada calismalariniz guzel,fakat hani bu kadar yogun,calisma yapiyosunuz,cocugunuzla ilginiz nasil? Mesala benim oglum asla ders calistirmaz, Kitabi elimde gorsun,napar eder hircinlik cikarir, Anlasma yapariz,ben sunu okuyim seninle oynayacagim derim, 5 dk.durur tekrar baslar, Ancak o uyuyunca calisirim, Benim sizde merakettigim, mesela cocugunuzun yaninda bile, Bu tempoyla nasil calisirsiniz? sinava kac gun kala yogunlasirsiniz derslere? Ve Cocugunuzu ne tur yontemlerle ikna edersiniz ? Kusura bakmayin,hani soru soruyorum boyle, Fakat ortak noktamiz cok fazla. Cocuk,ev,es derken... |
|
SAAT: 13:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.