![]() |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 alanur ben sürekli çalışma halindeyim derslerimi anca son hafta olmadna bitirmeye çalışır son hafta tekrar yaparım çünkü anca yetiştirebiliyorum ara da misafirimde oluyor yani anlayacağın şimdi ben ne tam anlamıyla anneyim ne de ev hanımıyım ama hepsine ortalama şekilde yetişiyorum artık son haftalarda daha gergin oluyorum artık eşime kızmaya başlıyorum çocukla ilgilen o da zaten akşam oluyor ben derslerimi yetiştireyim bir de ben şunu düşünüyorum ben genç kız bekar biri değilim ki bu dönem çok zayıfım var okulum şu kadar uzasa neolur diye söyleme lüksüm yok eşimde aferin hanım senin çok zayıfın var dönem uzayacak olsun birşey olmaz demezde |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Misafirliğiniz hayırlı olsun.Bayan olduğunuza sevindim. Az çok tahmin ediyordum.Bilmek daha iyi oldu.Benim oğlumun da adı Mehmet Akif.İnşallah Mehmet Akif Ersoy gibi olurlar. Allah bu yolda hepimizi muvaffak etsin.Yar ve yardımcımız olsun. |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 şoklardayım mehmet akif.bayan olduğunu hiç anlamamıştım.çok sevindim.stenin bu kısmına bakmak hiç aklıma gelmemişti.gülümseyen000ayy çok sevindim.düşünmeden edemedim bu adamın işi gücü yokmu hep forumda diye .hakkını helal et lütfen.hyyyyy |
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 evet000 |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Bu siteyle tesadüfi tanıştım ilahiyat ön lisans hakkında bilgi arıyordum , bu site çıktı karşıma, daha sonrası MEHMET AKİF diye birisi konu özetleri ve test şeklinde paylaşımlar da bulunmuştu .beni buraya bağlayanda sanırım o ders özetleri oldu ArO* .Emeklerinin misli misline alırsınız inş.hatta size msj yazıp tşkr edecektim bayan oldugunuzu öğrenince vaz geçtim. Hakkınızı helal edin |
|
Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 arkadaşlar beni haftanın misafirliğine kabul ettiğiniz için teşekkür ederim bir daha seçmezseniz sevinirim Ağzı-Açık000 zaten esma nurun sorularına cevap veremedim 25.gif |
SAAT: 22:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.