![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
sanki biraz serzeniş vardı mahcup000 bugün başka soru cevaplamayacam abla :):) inş. sen görür cevaplarsın c* bu arada divanenin sorularına verdiğin cevap süperdi evet000 sfhfgshsfhsgh esma abla yok abdulmelik abi yok ama ben burdayım gülümseyen000 cevap güncelliğini yitirsin diye cevap yazmadım abla.sen cevabını vermişsin zaten diğer sorulara geçelim artık :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hayrlı olsun misafirliğiniz:) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız arkadaşım fazla uğrayamıyorum tebrikler kendi evine misafir olmuşsun ne güzel seni tanıdığım için mutluyum |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [QUOTE=Medineweb;324491]medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki: yitik sevda...su damlası...dua dilencisi En İyi imzası:bedia hanımın..keşke bize abdesti bozan şeylerin yanında imanı bozan şeylerdende bahsedilseydi.....soner duman....tutttuğumuz oruç hürmetine tut kalbimizden allahım..bir ömür aşkına niyetli kalsın kalbimiz..çok hoşuma gidiyor.... En İyi Avatarı:serpil...su damlası... En Aktif Üyesi:medineweb..Fatmaeytal...:):) En Yenilikçisi:medineweb En İyi Çıkış Yapanı:tuba...azranur...minam...fatımai zehra En Sabırlısı:esma nur..medineweb.. En Gizemlisi:fkrly_n.. yanlış yazmadım umarım En Yardımseveri:mehmet akif...makbergülü...medineweb... En Kırılganı:su damlası En Delidolusu:d*i*v*a*n*e En Kibarı:fecr... En Sempatik Üyesi:neslinur...tuba... En Popüleri:enderhafızım En Çok Konuşanı.ayın üyesigülümseyen000 En Karizmatik Üyesi:fecr..Abdülmelik... En Fanatiği:hacysk...bilinmez....muallime... En Komik Üyesi:ender hafızım... En Neşelisi:nisareyyan En Somurtkanı: En Ciddi Üyesi:bilinmez... En Sakini:ali70 En Suskun Üyesi:dua dilencisi En Duygusalı:su damlası...Mehmet akif... En Melek Üyesi:esadullah:):) En Cadi Üyesi:serpil(: En Çok Güvendiğiniz:abdülmelki..fecr..medineweb..esmanur..su damlası... En Sevdiğiniz Üyesi:form ailesi..bütün tanıştığımarkadaşlarımı hakikaten çok sevdim..hiç isim zikretmiyorum... Yorumlarını En Beğendiğiniz:fecr...Abdülmelik..esmanur...bilinmez...serpil...m akbergülü...neslinur..medineweb... |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız mihrinaz misafirliğin biraz yorucu geçiyor değil mi dinlenme molası ver istersen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Canımsın canım....bir geldin pir geldin...okadar iyi geldiki bu soruların üzerine bir fincan kahve...ellerine saglik arkadasim |
SAAT: 11:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.