![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hepiniz öyle güzel ağırladınızki ne desem ne yapsam boş...hepinizden rabbim razı olsun..yarınki seçimlerle bende koltuğu devrederim artık..bu kadar yapışmaya gerek yokhyyyyyselametle kalın... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız canım arkadaşım bize değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim allah rızası için çıktığın yolda allah yar ve yardımcın olsun allah hepimize kuranı anlama aşkı versin arkadaşıma özel çicekle ve çikolatayla uğurlama yapayım |
Misafir abladan başkan ablaya😊 Bu enerji, neşe bulaşıcı bence.😅 Bir haftadır yoksun neşem eksik enerjim düşük abla😅 Verimim düşüyor pil bitti bitecek karışmam 😉 |
Alıntı:
Trafoyum ya ben. Allah korusun enerji, elektrik hiçbiri kesintiye uğramamalı.)) Arada bitecek gibi oluyor, kendi kaynakalarıma dönüp enerji üretiyor elektrik yol su neşe adrenalin aksiyon olarak size iletiyorum Ağzı-Açık000 Medineweb elektrik iletim a.ş gülümseyen000 bedava dağıtıyorum diye israf etmeyin. Kaynaklara zar zor ulaşıyorum artik. Kıymetini bilingülümseyen000 Sağolasın güncellemişsin kilitli konuyu:))) 8 sene gecmiş aradan. Kendimi unutmuşum yazdiklarima, sohbetimize bilhassa kendime acaip güldümAğzı-Açık000 deli diyeni vururumAğzı-Açık000 Hepsine bol selamlar sevgiler gönderiyorum. Giden kalan arayan soran sormayan sorduğum sormadığım yolumun kesiştiği kim varsa hepiniz ama hepiniz birer değersiniz..değerlisiniz. kıymetlisiniz.. Medineweb'in iyikileri... hepinize en kalbi selamlar/cic/ek//cic/ek/ |
Aradığım enerji şu anda yükleniyor/yükleniyor/yüklendim20hyyyyy Yok abla yok beleş enerji diye seni tuketmeyelim:):) Enerji doldu her yanim. Hoşgeldincicekver |
SAAT: 07:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.