![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız benim de bir sorum olacak senin için önce eşin mi gelir yoksa çocukların mı |
|
|
mesaja bunu da yazacaktım ama elif nur sürekli kucağımda olduğundan anca yazabildim cevap için teşekkür ederim böyle soruya değişik bakış açısı getirmişsinc*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:gülüm benim misafir oldum dedin sfhfgshsfhsgh ama ben burda ev sahibi gibi olduğunu hissettim gülümseyen000 hayırlı ,nurlu cumalar bitanecik bacım hyyyyy misafirliğinin son demlerinde görsemde konukluğunu ,bu aralar yaşadığım koşuşturmaya ver geç kalmışlığımı can dostum mahcup000 .seninle sınıf,okul arkadaşı olmaktan öte giden bir can yakınlığı bahşeden mevlama hamdolsun c*c* dost dostun aynası derlerse ;ben sende kendimi gördüm.her yazın da,her sözün de evet bende aynı böyle düşünüyorum dedirtiyorsun gülüm (: evet000 ArO* forumda her zaman olamasam da seninle irtibat halinde olup ,buralardan haber almak bile bana enerji verdi daima ArO* kısacası sen iyi ki varsın canımmmmmmm hyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana elim boş gelmedim bak sfhfgshsfhsgh ikramlıklarım kendi elceğizlerimle yaptıklarım bitanem afrn* afiyet şifalar olsun gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu tüm forum için aşurem gülümseyen000 kim demiş sadece belli zamanlarda yenir diye sfhfgshsfhsgh dimi gülüm bence en güzel şifa tatlısı sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanında da miss gibi çayımız haydi ziyafete buyrun bakalım ,gülüm tüm foruma ikram edecem diye en büyük semaveri aradımmmm ve buldum Ağzı-Açık000 ha tabii bi kaçda servis eden lazımdı napim bak senin için hiçbir masraftan kaçınmadım gülümseyen000 gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız hyyyyyyine muhteşem bir gün...şükürler olsun rabbime...ayyy ne var ne yoksa toplamış gelmiş benim canım...emrivaki olmadı dimi arkadaşımgülümseyen000Ağzı-Açık000ellerinin marifeti gönül güzelliğiyle dillerinden dökülmüş..bu muhabbet her daim karşılıklı(:form arkadaşlarımada güzel bi sabah oldu haaaaac*zahmet etmişsin arkadaşım dicem inandırıcı olmayacakhyyyyyevet geç geldin ama maşallah söze fırsat bırakmamışsın..sağolasın gülüm..bilmezmiyim telaşeni..her yre yetişiyosun maşallah..allah güç kuvvet versin gülüm...ben ev sahibesi yani misafirgülümseyen000 olarak burdayım dahaafrn*uğurlamayada gelhyyyyyhyyyyyhyyyyyhyyyyy |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız o semaver neydi öyle gülüm..değil formu memleketin hararetini kesecek çay içilir bundangülümseyen000yitik sevda hocamın sorularını cevaplicam...ancak beni kendime getirir bu semaver:)(: |
paylaşma ihtiyacını hissettirir..ama sevdiklerimizivazgeçilmez yapıp ulaşılmaz yerlere koymamamız gerektiğini ısrarla vurguluyorum arkadaşım..yoksa hangisinden hangisi ,acabalar insanın düşüncelerine oturup anlamsız şeyler kurgulattırıyor..kendimiz kurguluyoruz kendimiz beğenmiyoruz..c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız su damlamm nerelerdesin..bıktın benden dimiiiisfhfgshsfhsghhyyyyyc* |
SAAT: 04:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.