![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
[QUOTE=pelistank;324774]Tsk.ederm insaallah..:) üstüme toprak bile atmışsınız7638jk4ben daha ölmedim yani gitmedimgülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [QUOTE=mihrinaz;324797]ohooooo beni çoktan gözden çıkarmışsın, sayın editim...sopa000hyyyyygülümseyen000 Alıntı:
aslında özel mesaj olarak arkadaşa ulaşmam lazımdıc*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu gün son gününü demi 3. kez misafirliklerinide görürüz inşallah,çok keyifli bir haftaydı:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] azranur da ikram etmiş bu da benden olsun arkadaşım |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız [QUOTE=mehmet akif2;324802] Alıntı:
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Olurmu boyle gel bir hafta kal git alisiyo insan sensizlige nasil alisicaz (: saka bi yana her an olmasada takip ettigim kadariyla keyifli bir haftaydi Allah razi olsun can... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Ben de sık giremedim ama ablam maşallah resmen mutluluğunu yansıtmış:):)c*c*c*:):) |
|
SAAT: 04:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.