![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah... bu konuya fazla bakamasamda namazlarımda dualarımdasınız ... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak herkes harıl harıl ders çalışıyo ellaam...hyyyyyRabbim yar ve yardımcımız olsun.... artık uykumla daha fazla mücadele edemicem...herkese iyi çalışmalar...emeği geçen herkesden Allah razı olsun... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Birliktelik en güzeli. bireysel değil de toplu hazırlanmanın mutluluğu,verimi paha biçilemez. önümüzdeki ay için bu gücün fazlasına sahip olalım inşallah :) bu kez çaylar daha sıcak, cee'ler daha fazla olsungülümseyen000 emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah. dualar müşterek (:Mevlam yardımcımız olsun. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Amin inşallah... arada kilometreler olmasına rağmen dualarda buluşmak.. islam kardeşliği ne güzel şey!! Rabbim tüm kardeşlerimin senin rızan için öğrendiği bu ilimleri doğru anlayıp hayatımıza geçirmeyi nasip eyle... Gerçek imtihanımızla beraber onun yanında küçücük kalan şu sınavımızı da kazanmamıza vesile kıl... Bu islam kardeşliğini de hayırlı ve daim eyle.. amin. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim yar ve yardımcımız olur inşaallah her daim...... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabb im tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun.çok güzel bi bölümde okuyoruz ve hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ben eminim ki hepimizin sınavı çok güzel geçicek içim çok rahat. Rabb im emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah...selam ve dua ile.... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşş .. tüm kardeşlerime duacıyım.. en güzel şekilde sınavı atlatrz umarım Allahın izniyle......evet000:):) |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak BANA DA ÇOK DUA EDİN ARKADAŞLARIM.BU SINAVLARIMI BAŞARIYLA GEÇMEK İSTİYORUM.ALLAH BÜTÜN İNSANLARA GÖNÜLLERİNDEKİNİ HAYIRLISIYLA VERSİN.c* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
amn*amn*amn*amn*amn*amn* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar hepinizin dualarına gönülden amin diyorum |
SAAT: 13:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.