![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak rabbim sınavlarımızda doğru cevap verebileceğimiz soruları çıkartır inşaallah........ rabbim yar ve yardımcımız olsun...... (ben girmeyecem ama kendimi girecek gibi hissettim biran) rabbim kolaylıklar versin....... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar yarın ki sınavda da birbirimize dua etmeyi unutmayalım |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak arkadaşlar duada birbirimizi unutmayalım allahım haftasonu olan sınavda hepimizi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak RAHMAN sınava girenlerin yar ve yardımcısı olsun...Kalamlerinize kuvvet inşaALLAH...Dualarım sizlerle .... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak allahım hepimizin eksiklerini tamamlasın mahçub etmesin inşallah |
başka hiçbirşeye bakmaz oldular...varsa yoksa dersler ....ne diğer konulara bakabiliyorlar nede yorum yapabiliyorlar...allhım biran evvel bitsin şu sınav eziyetleride aramıza dönsünler..azıcık başka konularla ilgilensinler gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000diye duanlarında unutma su damlam..ve diğer üyelerhyyyyy |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak s. a keşke bende sizin gibi sınav heyecanı yaşasaydım onun güzel bi okadarda sıkıntısını tada bilseydim ilimde her adım ilerleye bilmek onun hersınavda meyvererini ala bilmek kendi zirvelerimi aşmaya calışa bilseydim ama öle bi imkanım olmadı olanlarada Rabbim kolaylık versin şimdiden cümlenizin sınavları başarılı olur inşallah emeksiz ekmek olmazmış. Hayat da başlı başı bi sınav degilmi aslında ben de varım :) neyse uzatmayım. size sınavda kolaylık duası. (Bismillahirrahmanirrahim.Ya rabbi gögsümü ve gönlümü genişlet, işimi kolaylaştır. dilimin bagını cöz.sözümü anlaşır eyle; |
SAAT: 15:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.