![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah ım çalışmalarımızı arttır... hepimizin sınavlardan geçmeyi nasip eyle... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amn*amn*amn* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun okuduğunu anlayan anladığını yaşayan yaşadığının feyzini alan kullarından etsin |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak dua kardeşlerim sınav çok yakın birbirimizi duada unutmayalım allah bu dönem hepimizi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
Allahümme ahsin akibetena fi’l-umuri külliha ve ecirna min hızyi’d-dünya ve azabi’l-ahıreti.” Anlamı:Allahım bütün işlerimin sonucunu güzel eyle,beni dünyada rezil olmakdan ve ahiret azabından koru. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah ım! sınava girecek tüm arkadaşlara zihin açıklığı ver.amin... |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Alıntı:
|
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak dua kardeşlerim sınavda başarılı olmak için birbirimize dua edelim dua ve allahın lütfu olmazsa istediğimiz kadar çalışalım boş allah bu dönem herkesi başarılı kılsın inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah im hafta sonu yapılacak olan sınavda bütün kardeşlerime ve bana yardım et özellikle arapça ve diğer dersleri yapmayı nasip et.amin. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Allah'ım bütün derslerin soruları bizim için en kolayları olur inşallah...amiiiinnn :):) |
SAAT: 13:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.