![]() |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hakkımızda hayırlısını versin,hepimiz elimizden geldiğince tedbirimizi almaya çalıştık ,takdir mevlamındır der tevekkül ederiz..mevlam eksiklerimizi tamamlasın,hepimize zihin açıklığı versin..hayırlı sonuçlarla karşılaşmak duasıyla...fiemanillah.. |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar sizlere ismi azam duası yazmak istiyorum en az 11 en fazla 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hasıl olacak inşaALLAH (: tabi mahreçler var oları nasıl yazacağımı bilmiyorum ALLAHU HÜVE MELİKÜN SEMİYUN GADİRUN KERİYMÜN HALİYMÜN LATİYFÜN ALİYMÜN MÜIYNÜN SADİGUN bu kardeşinize de dua ederseniz sevinirim (: |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak :):)arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolaylık versin:):) |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Tüm dualara amiiinn diyorum evet000 |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak herkesten Allah razı olsun....İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını kat kat alırız... sorunsuz şekilde sınavlara katılıp hayırlısıyla sular seller gibigülümseyen000 cevaplamayı nasip etsin MEVLAMc* |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak amn*amn*amn*amn*amn* Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını versin inşallah |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak ALLAHU TEALA HAZRETLERİ yarınki sınavda 1.ve 2. sınıftaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun İNŞAALLAH hakkımızdaki hayırlı notları alırız |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي {25} وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي {26} وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي {27} يَفْقَهُوا قَوْلِي "Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni”(Taha:25-28)çok okuyalım İNŞAALLAH |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak medine web teki tüm öğrencileirmizin geçer not alması duası ile |
Cevap: sınav için dua etmek ve dua kardeşi olmak Yarın inşaAllah soruları görünce yüzümüz güler :) |
SAAT: 15:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.