![]() |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Esselamu aleyküm, Tek tercih (Sivas İlitam) , Sivas ilitam'a yerleşen kardeşlerimiz varsa iletişime geçebiliriz... |
Alıntı:
|
dgs kayıt Arkadaşlar bende Erzurum ilitam kazandım.Kayıt için hangi belgeler isteniyor.Bir de ilk önce ön kayıt mı yaptıracağız. |
ilitam Önlisans diplomasının aslı gibidir fotokopisi veya noter onaylı fotokopisi isteniyor heralde.Bu aslı gibidir fotokopisi nasıl oluyor arkadaşlar acil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kayıt için gerekenler, bildiklerim; 1-Önlisans diploma fotokopisi aslı gibidir onaylı 2-Kimlik forokopisi üzerinde adres bilgileri ve tel yazılacak 3-Resim (kaç adet unutttum ama sanırım 2-4 arası) 4-Askerlik durum belgesi 5-Yerleşme sonuç belgesi ( Kayıt için bizzat gidilecek veya tanıdık birine evraklar kargo ile gönderilip o kişi sizin adınıza kaydınızı yapabilir.) |
ilitam teşekkürler hocam. |
Selamun aleykum arkadaslar.Kazanan arkadaslara hayirli olsun insaallah.Bende inönü ilitami kazandim. Ilitamlarda da ön kayit yapiliyor.Ben bugün ön kayitimi yaptim ve asil kayiti da vekalet ile yaptiracagim. Kayit bilgilerinde diplomanin aslinin istendigi yaziyor ve ben üniversiteyi arayip diplomanin onayli fotokobisini gönderebilirmiyim diye sordum.Hayir asli olmasi gerekiyor dediler. inönü ilitama kayit yaptirip da diplomanin onayli fotokobisini veren varmi? |
SAAT: 09:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.