![]() |
Alıntı:
eğer sen dhbt sınavından iyi puan alırım hocalığa başvurarım diyorsan elinde fotokopiler dursun biz de fotokopi çektirdik geçici mezuniyet belgesini sivasdan bir arkadaş adreslere gönderdi o zaman önlisans diplomasının aslını da veriyorlar sen önlisans diploması fotokopisine aslı gibidir diye yaptır bu arada hayırlı olsun allah muvaffak eylesin |
ilk tercihim olan atauzem e yerleştim. kazanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. |
Esselamu aleyküm bende sakarya ilitama kaydını yaptırdım çok şükür.üniversitenin fotokopi çekilen yerde notlar var mı diye sordum ve songül ablanın notlarını çekip veriyorlar. Songül Balcı mi dedim evet ta kendisi dediler |
Aleyküm selam Allah razı olsun Songül abladan allah ona da her anında yardım eylesin sıkıntılarindan kurtarsin Aof de yer etti Sakarya ilitamda da emeğini esirgememis maşallah subhanallah |
Alıntı:
|
Alıntı:
ilitamlar bunlarla dolu..bilgiyi paylaşmak istemeyen,kendine saklayanlarla dolu yani..omu de çok paylaşımcı bir okul..hakikaten her türlü bilgi paylaşılıyor,kimseden esirgenmiyordu ama,notlarını vermek için hesap numarası verenler,kimseye vermeyin diyenler..neler neler.. songül ablanın bir güne birgün bunlarda benimdi,millet almış dediğini duymadım.tek amacı Allah rızası..ne kadar çok kişiye ulşaırsa o kadar mutlu..Rabbim darda koymasın,gönlüne göre versin herşeyi...dünyadada ahirettede ecrini versin...c*hayırlı olsun nazlı..makbergülüde bugün yaptırmış kaydını..herkese hayırlı olsun |
entrika birbirinin kuyusunu kazananları bilgi kaçıran paylaşmak istemeyen yüze dost arkadan iş çevirenleri ben ilitamda tanıdım ama gerçekten allah rızasını gözeten emeğini esirgemeyen kişilere de rastladım |
Alıntı:
|
Ecmain Rica ederim |
Alıntı:
|
SAAT: 16:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.