![]() |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
bu ezberler hepsi için mi geçerli. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ben günboyu ara ara ezberlerime çalışıyorum olurda kpss ve dhbt sınavını kazanırsam mülakata çağırırlar diye ve okulda da ezberleri istiyorlar songül abla da daha önceden ezberlerinizi yapın diyordu okul başlayana kadar ne kadar yapabilirsem yapacağım inşallah evet ilitam zor ama gayret gösterirsek allahın yardımıyla herşeyi halledebiliriz inşallah |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Amenerrasulu Ayetel Kürsi Hüvallahüllezi Dualar 2. Dönem; 1. Döneme ek olarak Yasin, Nebe,Mülk Sureleri 3. ve 4. Dönem ezberleri size gönderdiğim dökümanlarda var. Ezberler tahkik usulü isteniyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Istanbul ilitam için 30.cüz meali diyordu bir yerde ezber mealde mi istiyorlar |
haftaya gideceğim kayda kısmetse, rabbim kolaylıklar versin hepimize ilitam lı olduğumuz gibi hayırlısıyla mezun da oluruz ve formasyon alıp atanırız ve güzel haberlerimizi buradan paylaşırız inlallah hep beraber |
lise diploması bilgisini istemiyorlar onaylı fotokopi yazıyordu onay demek noter mi demek bilmiyorum ben kayıda lise diplomamım aslını götüreceğim elimde lise diplomamım fotokopisi var önlisansa kayıt için çok fotokopi çektirmiştik lise diploması fotokopimde mühür var eşim okuldan onaylattı diye hatırlıyorum sen cuzem iletişim telefonunu ararsan sana daha sağlıklı bilgiler verirler |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Ankara ilitam dersleri 8 olmus deniyor dogru mu ve ankanin ezberleri neler bilen var mi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Selamun Aleykm arkadaşlar .. merak ediyorum şimdi lise diplomasını mı vereceğz onlara yoksa önlisans diplomasını mı ? umarım liseyi alıyolardır taa nerelerden getirttm lise dplomamı bari değsin.. Bde bende hepiniz gibi bu harç parasına çok sınır oldum hadi harç parası neyse de materyal ücretine ne öyle yani Çok şükür verecek gücümüz var ama veremeyen o kadar öğrenci var bde eğitim ücretsizdir Türkıyede derler |
material diye kitap vermiyorlar hocaların ilgili ilitam sitesine yüklediği ders notlarıymış biz o ders notları için fotokopiye de para vereceğiz |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü İnönü ilitam duyurusunda lise diplomasına dair bişey yok sadece önlisans diplonası ve transkript isteniliyor |
yani lise diplomasına gerek yok neslinur senin dicle ilitam dı değil mi harç ne kadar? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sivas ta ilk yıl kuranı kerimden ezberler neler. Bilgisi olan varmi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü netten araştırma yapayım dedim cumhuriyet ilitam hakkında çok bilgi yok inönü Istanbul sakarya elazığ samsun var sivas yok sivas ilitamın da puanı düşük değil çok rağbet mi yok yoksa sadece face'de mi grup oluşturuyorlar |
okuyanlar toparlanıp grup oluşturmadıysa net bilgilere rastlayamamışsındır bence |
ben duzem sayfasına baktım güncel değildi geçen senenın fınal-büt sınavı ıle ılgılı haber vardı uzgn Alıntı:
ahh abla sorma ağlayan000 764 tl harç parası yatıracağm Ama Allah razı olsun 764 liraymış yuvarlayıp 765 tl yapsalardı bari 1 tl karda gibiyiz hyyyyyhyyyyyhyyyyy |
|
Özür dileyerek soruyorum transkript ne demek açıklar mısınız? |
birinci sınıftada ilk dönem 30.cüzün yarısı iknci dönemde diğer yarısını istiyorlar |
Not dökümü (transkript), öğrencinin öğrenim gördüğü ve sınav değerlendirmesi sona eren tüm derslerinin rakam ve harf notlarını içeren belgedir. |
Alıntı:
|
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nurşen biz de mezun olmadan tr-an-s-k-rp-t'in ne olduğunu bilmiyorduk mezun olunca öğrendik hatta ben önemsiz birşey sanmıştım eşime sordum önemli demişti gerçekten de önemli bir belge |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Ön kayıt için online kayıt link ini bilen var mı bulamadım acil yardım (buldum ) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni kayıt klavuzu bu hocam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine de bir sorunuz olursa biz buralardayız |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sakarya lise diploması istiyor.. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bizde de lise diploması yazıyordu ama istemediler |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sa hayırlı günler |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Kayıt bitti çok şükür Artık istanbul ilitam lıyım hyyyyy |
Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sakarya dersler 15 eylülde başlıyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Arkadaşlar aranızda Erzurum ilitam var mı ?Yeni kayıt yaptırdım .Yeni öğrenciyim yani. Ders alma işlemi konusunda sıkıntım var ? Yardımcı olur musunuz? |
|
Bağlı olduğunuz programın dönemlik maksimum kredi miktarı tanımlanmamış. Öğrenci işlerine başvurunuz. ders seçme işlemleride 14 Eylüle kadar diye bir duyuru okudum.Acaba ben mi geç kaldım sistemi henüz açılmadı yoksa yeni başladığım için ders seçmem gerekmiyor mu ? |
kolaylıklar diliyorum(: |
|
selametle... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ben kayıt olduktan sonra kıtap verdıler çok şaşırdım düşünceli000 ben daha fotokopiydi kıtap aramaktı netten indiriydi onların derdindeydm Ağzı-Açık000 siz de aldınız mı arkadaşlar yoksa dicle ye has bi durum mu bu ? çay-kahve000 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Bende isuzem üst sınıftaki arkadaşlara sormak istiyorum isuzem e int giriş ne zaman olur sizce derslere başlama zamanı ne zaman cevaplarsanız sevinirim |
SAAT: 04:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.