![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar arapça takviyesi için ebu zerka arapça videolarını dinleyebilirsiniz ben şimdi dinliyorum çok güzel anlatıyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sadece ankara ve istanbul yazmak zorundayım gibi.265 puanla gelir mi yoksa 2015 e mi kalacak. karar veremiyorum. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
ek yerleştirmede puanlar çok düşmez diyorlar sen neden ilk tercihlerde tercih yapmadın eğer okumak isityorsan yola da katlanmalısın aynı şehrinde olup da ilitama devam edenler şanslı ama olmuyorsa yapacak birşey yok bence bu puanı araya verdirme gelecek sene ne olur bilinmez izmir yazabilirsin sivas yazabilirsin |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü vekil öğretmenlik yapan arkadaşlar var mı??? |
vekılden kastınız meb te ücretli öğretmenlık mı? müftülüğe bağlı kuran kurslarında fahri hocalık mı?düşünceli000 ne meb nede diyanette son zmaanlarda hiç vekıllık adı altında bi görevlendırme duymadım eskıden çok sık duyardk ama ... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü evet ücretli öğretmenlik meb de |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ilitamlılar nasıl çalışıyorsunuz video izliyorum malesef bebek olunca canlı yayına katılamıyorum....pdf ler var hocalar anlatınca üzerne not alıyorum sizce deftere özet çıkarmmalıyımıyım 1 dersten çıkrdım ama uzun sürdü siz ce nasıl çalışmalıyım sizin tecrübeleriniz neler |
ceydanur ben laptopu heryere taşıyorum çocuklarla ve işlerle ne kadar anlarsam bi ara derslerin hepsini takip edemiyordum ama şimdi hepsini takip etmeye çalışıyorum arapça dersi bi anda 3 buçuk 4 saat sürüyor 10 dakika ara veriyor o kadar önceleri ne kadar zor gelmişti şimdi de zor ama ilk zamana gore alıştığım için çok zorlamıyor bence defter uzun olur ben pdf dosyalarının çıktısını almadım bilgisayara kayıt ettim pdf'lere çalışırken önemli yerleri renkle vurguluyorum açık pembe renge ayarladım bir daha çalışınca pembe renkli yerleri okuyacağım mantık dersi ve arapça gibi akılda kalmasını istediğimiz yerlerini kağıda ister yavaş ister hızlı şekilde yazıp çalışabiliriz ben mesela osmanlı dersine canlı katılıyorum ama hocanın türkçeye çevirdiği metinleri birebir takip edemiyorum pdf'lere çalışırken arşivden videonun tekrarına bakarak çalışacağım ben şöyle düşünüyorum aöf'de canlı derse katılma diye birşey yoktu böyle eğitim görmeye de alışmaya çalışıyoruz işin içine bir kere girdik çok kendimizi kasmadan düzenli çalışarak videolara da bakmaya çalışırsak sınıfı öğrenerek geçeriz allah herkese kolaylıklar ihsan eylesin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu ilitamlar ile ders caisma ayrı ayrı olmalı sanırım her ilitamın dersleri ve icerikleri farklı.. |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü mehmet akif cevabıniçin sağol şartlar hemen hemen aynı olduğu için sordum fkir edinmek istedim özet anlaşılan bana zaman kaybı olacak pdf ve videolara asılmak lazım kolay gelsin inşallah diploma notumuz yüksek olur formasyonda çok önemli olacak inönü 45 kişi aldı byıl örgün ve ilitamda formasyon içn ankara 50 kişi...kaygım birazda ondan tüm arkadaşlara kolay gelsin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü hakaşığı bu konuda ders içeriğini paylaşmadık bunalınca birbirimize destek olmak için ve merak ettiğimizi şeyleri genel olarak sorduğumuz konu buevet000 ben de karşılaştığım zorlukları ders çalışamamanın verdiği stresi çoğu kez başka konularda da paylaştım |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR..FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE İLİTAM İLAHİYAT OKUYANLAR EKLERSE SEVİNİRİM...7638jk4 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ondokuz mayıs var mı arkadaşlar canlı ders kayıtlarının içerikleriyle ders başlangıcı sayfasındakı pdf nin üsütnde anlatılan videolar aynı mı |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan ortak ders portalına girerek ,daha özet halinde dersleri dinleyebilirsiniz. aksi takdirde,canlı dersler,kaydedilmiş videolar ve pdf lerden sorumlusunuz. |
|
Ders kayıtlarını dinliyorum işimi gücümü yaparken böyle daha faydalı oluyor.canlı derslerin hepsi verimli değil bazen hoca sadece soru bekliyor,45 dakikam ziyan oluyor.En verimli halde faydalanmaya çalışıyorum eksik ne varsa onu bırakıp daha faydalı olana geçerek vakit kazanıyorum. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü omu lü arkadaşlarım..özellikle sistematik kelam ve fıkıh usulü derlerinde ,7.üniteden itibaren,zaten elimizdeki dökümanlarda kendi ifadeleri yok,ders videolarınndaki dökümanlardada kendi anlattıkları aynı şekilde yok..yani tamamen hocanın kendi anlattıkları videolar var...canlı deraslerde aynı verim olmuyor. o yüzden tavsiyem,sedece videoları izleyip,not almanız..başka türlü boşuna elinizdeki dökümanla zaman kaybedersiniz..hocanın anlattıkları zaten önemli ve özet şeklinde..canlı derslerde çok kaynama oluyor..hele mantık:)canlı derslerede yine katılmaya çalışıyorum..çünkü farklı şeyler söyleyebiliyor hocalar...ama muallimeninde belirttiği gibi canlı dersler bencede tam bir zaman kaybı..videolarla devam... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Cok moralim bozuldu kitapla video ve yeni pdf tutmuyor simdi hepsini tek tek nasil cikarttirayim ben.kitap olmadan da aklimda kalmaz :( |
Final yaklaşınca panik hali seninkisi,fıkıh,ezber,kelam yoğunlaş yeter.daha 6-7 hafta var.İki haftada hepsi biter tekrara bile geçersin. ''19 mayıs istişare ''sayfasını nereye saklamışlar hiç bulamıyorum. |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü '19 mayıs istişare ''sayfasını nereye saklamışlar hiç bulamıyorum. sorma..bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum..omu çalışma bölümünü bulmak için beyin ameliyatı yapıyorum adeta:) |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü inuzem sınav günü geldi çattı bu zamana kadar hatam çok oldu..... daha çok çalışmamlazım az internet az uyku ok çalışma yoksa zor başarmak arapçayı hiç çalışmadım allahtan yüzde onu nu etkiliyor vizede daa fazla yapmam lazım...... |
Usul ve osm. Turkcesi yarımuzgn Kur'an eh istemahcup000 Mantikda da bir iki ders izledimdüşünceli000 Kelamla ilgili hicbirsey yokağlayan000 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sınav online inşallah kısa zamanda aksilik çıkmzda soruları alabiliriz cevplaız tabisorulaın ne demek istediğini anlayabilirsem |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Biz vizeleri iki hafta önce olduk vizeye cok calisamadim simdi finalde bastan aldim tum konulari aman diyim sıkı tutun sonra hunaliyor insan |
|
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü forum geneli iltamlı arkadaşlar herkesin vize sonucunun ortalamaya etkisi %10 mu? |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ilitamlı arkadaşlar; finaller kapıda ama bizdeki durum sanırım bu!!! :):):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü biz de ödev yok vize %10 final %90 etkiliyor dini hitabet dersimiz de var hoca birçok duayı ezber istedi sözlü olarak onları alacak ve yazılı sınav da yapacak nasıl bir değerlendirme yaapr bilmiyorum ezberleyeceğimiz dualar cenaze duası hacı uğurlama duası ezan duası vaza başlangıç duası nikah duası yemek duası hatim duası açılış(işyeri vb.) duası erkekler buna ek hutbe duasını ezberleyecek |
bayağı dua varmış ezberleyeceğiniz rabbim kolaylık versin kur'an dersinde ezberleriniz hangileri? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü amin inşallah bu dönem çok değil ama okul bitine kadar 30. cüz tebareke fetih rahman hucurat tamamlanmış olacak bu dönem zilzal ve nas arası sübhaneke ettahıyyatü salli barik rabbena fatiha bakara süresinin ilk beş ayeti sizin ezberleriniz hangileri |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu dönem şems leyl ve duha dan aşağısı 2. dönem bizde de var 30. cüz ezberleri |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü selamün aleykum arkadaslar.nasılsınız Ankara ilitamda vize%30 final %70 etkili.gecme notu da 60. |
Vizelerin %30 u iyiymişalkış000 Bizde %10uzgn |
SAAT: 04:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.