![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Finallerim bitti cok sukur Simdi memlekete dönme zamanı Rabbim sonuçları da hayırlı eder inşallah |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Inşallah gülnihal iyi sonuçlarını bekliyorum burada da paylaş lütfen |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Sen ne yaptın sınavları? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü gülnihal mesajını yeni gördüm benim sınavlar bu haftasonu pazartesine de sarkıyor |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar benim sınavlarım da geldi çattı cuma günü kuran sözlü sınavına gireceğim cumartesi pazar ve pazartesi Sabah 2 ders öğleden sonar 1 ders olmak üzere 9 dersin yazılı sınavına gireceğim yeterliliğe gidemedim kızım küçük ve oğlum 1. sınıf diye ama evde ders çalışmalarımı toparlamaya çalıştım derslerin çalışmasını tamamladım ama ilk üniteler 2 kez okundu son üniteler 1 kez sınavdan once şöyle göz geçireceğim osmanlıca ve arapça pratiği yapmaya çalıştım allah lütfuyla hepimizi sevindirsin dualarınızı eksik etmeyin gözlerim bu 2 haftada daha yoğun tempomu kaldırmamaya başladı onun için de duanızı esirgemeyin kızımın yiyecekleri oğlumun atıştırmalıklarını hazırladım bavula koyacağım yedek kıyafetlerimizi de bavula koydum mu hazırlığım tamam olacak çok heyecanlıyım ve stresliyim başaramam ya da sorular zor olur diye de düşünüyorum ama allah büyük elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama tam anlamıyla olmadı allahın lütuf ve keremine sığınıyorum anne babamın duasıyla sizlerin ve okul arkadaşlarımın duasıyla derslerimi kolaylıkla verebilirim inşallah allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nurşen sen ilitam arapçasını merak ediyordun ya ben senin mail adresine ders pdf'sini gönderebilirim fikir edinirsin özel mesajla bana e mail adresini gönder sana göndereyim bu dönemin arapçası 2. sınıf arapçasının daha ayrıntılı hali gibi sülasi fiilin altı babı illetli fiiller sülasi mezidi rubai-humasi-südasi fiiller rubai mücerred ve rubai mezid kalıpları bir de bunların ismi fail ve ismi mefulleri ama çok ayrıntı ve kural var ben önlisansta kalıpları defterime yazdım onlara yazarak çalıştım öğrendim soru çözerek pekiştirmeye çalışıyorum her ünitenin ayrıntısına inemedim inseydim yetiştiremezdim |
Rabbim yar ve yardımcın olsun. O kadar uzaklardan duygularının ve heyecanının ne kadar çok olduğunu hissettirdin.. Bu taşıdığın sorumluluktan ve azminden dolayı sınavlarında başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah daha sonra ki, sohbetimizde de ne kadar başarılı olduğunu bizlerle paylaşırsın. Allah'ü Teala için hicrete hazırlanmaya başlamışsın ne kadar sevindim senin adına ve bende heyecanlandım. Heyecanlanma demeyeceğim, heyecanlan ki, başarının ve sorumluluğun hakkını verebilesin.. Allah rızası için atan kalbin önünde hiç bir engel olamaz. Endişelenme sakın en güzel haberlerle geri döneceksin. Seni , evlatlarını ve sevdiklerini Allah'ü Teala'ya emanet ediyorum yolun açık olsun. Başarılar diliyorum... NOT: En kısa zamanda notlarını almak için e - mail adresini ulaştıracağım, çok teşekkür ederim c* c* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü finallerden çıkanlarada..final yorgunluğunu atamadan,bütünleme derdine düşenlerede .. cümlemize geçmiş olsun...skandallarla,aksaklıklarla ve acemiliklerle dolu bir dmnemi atlattık sayılır.. omu ilitamlılar olarak biz bir dönemi bitirdik artıkın..ikinci döneme daha sağlam gireriz inşallah... bu dönemden çok ders çıkardık çok...inşallah ikinci döneme yansıtabiliriz bu tecrübelerimizi..dua ile canlar.. |
dgs yi kazanmak kolay değil di belki ama, kazandıktan sonra okumak çok çok çok daha zorrrrrrrr... ikinci dönem için, çok dikkatli ve güne gününe çalışmak gerek yoksa ilitam bitmezzzzz... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sa arkadaşlar uzun zaman sonra yeni yazıyorum erz ilitamdan varmı arkadaşlar |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Omü ilitamlilar dua edin çan gelsin büte kalmadigima sevinemedim ganosu ne düşük bir okul bu |
Çok zoruzgn Bizim Üniv. bağıl sistem, finalde 55alamazsan direk FFağlayan000 |
|
|
Alıntı:
Evet bahsettiğim İnönü ilitam |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. arkadaşlar bu dönemi zayıfsız atlattım çok şükür ama iki seferde oldu finallerde 10 dersin 5'nden geçtim 5'inden kalmıştımmahcup000 kuran arapça da dahil gerek yanlış çalışma programı gerek çocuklarla tam yetiştiremedim kuranda çok ileride değildim ama hocamız finalde hafızları ve çok çok iyi olanları geçirdi kuran kursu hocalarını bile bıraktı ben de kuran kursuna kuran hocamın tavsiyesiyle başlamıştım zaten bir haftada sınavda olan eksik ve hatalarımm üzerinde durdum çok şükür geçtim bi derste hocanın tarzı önerme ağırlıklı dediler mantık dersi ona gore çalıştım son hafta tarzını değiştirince toparlayamadım finallerden sonar 10 gün içerisinde büt derslerimi hallettmek için gayret gösterdim allahın yardımıyla anne babamın ailemin sevdiklerimin duası ile bütün derslerimi verdim çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim not ortalamam çok yüksek değil 2.68 mahcup000 öbür döneme daha da gayret göstereceğim inşallah bu sefer bu dönem yaptığım hataları yapmadan allahımın yardımıyla dualarla ve fiili duayla bu yola girdim allah yüzümün akıyla ve en önemlisi bilgilerle dolu bir şekilde mezun olmayı nasip etsin bana da sizlere de c*c*c*c*c* |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Hayirli olsun kardesim sevindimdarisi bizim basimiza |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Hu hu kimse yok mu aylar oncesinde kalmış diyaloglar :) baştan sona okudum biraz fikir edindim. Bizde hayırlısıyla ilitamli oluruz inşallah arkadaşlar sonuçları bekliyoruz bakalım |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü s.a arkadaşlar dokuz eylülde okuyan var mı??? |
bu linke bakabilirsin wertywerty...ama malesef izmirde okuyan yok gibi:) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü duyumlarım hiçte kolay bir ilitam olmadığı yönündeydi..hoş,kolay arayan baştan aldanmış demektir zaten...hocaların ezberler noktasında çok zorladığından ,bahsetmişti bir arkadaşım..ama dediğim gibi bu sadece 9 eylüle has bir durum değpil...bütün ilitamlar böyle..rabbim gönlüne göre versin.. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yaa:( eğer olursa dokuz eylülü yazıcam inş bilgi alayım dedim ama kimse yokmuş.uzaktan eğitimde bütün okullar zor ama ulaşım önemli oluyo işte sınavlarda gidip gelmek sıkıntı olur diye düşünerek tercihi bu yönde yapmaya çalışıcam |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü izmirde yaşıyorum zaten o yüzden hiiç sıkıntı yaşamam ama ders şeklini merak ediyrm geçme notunu falan |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yazıcam ilk sıraya zaten.evet bi okuyan bulsak ii olur bilgi alırım. |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü 9eylül e çarşdamba günü kayıt yaptırmaya gidiyorum |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü çok şükür kaydımı da yaptırdım :D |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Wertywerty hangi face sayfasına üyesin ben kimseyi tanımıyorum 9 eylüllü burdada yok galiba mezun yada 4. Sınıf |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü face de aktif bi sayfa yok doğru düzgün bende bulamadım :( |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Omu ilitam kazanan arkadaşlar ders seçiminde bu sene halkla ilişkiler dersinide seçiyorsunuz bilginiz olsun..4.sınıflar muaf..ama 3. Sınıflar alıyor..toplam 7 ders var yani..simdiden kolay gelsin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü mihrinaz sizing üniversiteye bizden bir arkadaş geçme hakkı kazanmıştı 9 dersi görünce geri geldi bu dönem sizde 9 ders mi var |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yani zaten bizle farkı yok diye alışık olduğu okula geri kayıt yaptırdı |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü her ilitamın kendine gore zorluğu var önemli olan öğrendiğimiz bilgiler bazen bu notlara yansımıyor daha düşük alıyorum ama arkama bakınca ben bu bilgileri öğrendim diyorum öğrendiklerimizi hakkıyla uygulamayı hakkıyla öğretmeyi nasip etsin allah ona herşey kolay çok şükür |
|
SAAT: 18:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.