![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
kolaylıklar diliyorum.Rabb im zihin açıklığı versin:):) |
Herhangi bir döküman vermediler Dersler pdf olarak sisteme yüklenecek dediler Diğer İlitamlarda da kitap verilmiyor sanırım Nesli nur, Dicle İlitam harcı artirmis diyordun ya Demek ki, boşa değilmiş:)) |
Şimdi birinci sorum dersler ne zaman başlıyor canlı ders mi izleyerek takip edeceğiz dersleri ?Pdf olarak veriliyor diyorlar üniteler onları nereden indireceğiz?Sadece bu pdf lerden çalışmlarımız yeterli mi ?Yardımcı kaynak falan bulamaz mıyız?düşünceli000Sorularım bunlar ama siz bu konu da ne biliyorsanız anlatırsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler. |
yaa tabı tabı abla görsen kıtapları misal ben görünce Ahh Anadolu ünv. sen ne güzel ne ince,ne anlaşılır basardn kıtapları dmekten kendımı alıkoyamadım 7638jk4 Yanı arada ders çalışmak ıstediğimde ders kıtabını yanında mutlaka dini terımler sözlüğüm oluyo yoksa anlamak mümkun değil ama ne yapalım işte çalışmak mecburi Aöfda dönem uzatmaya benzemiyo ilitam bedelı maddı ve manevı olarak ağır Ağzı-Açık000 Bu arada senın kı de çok çok hayırlı olsun Rabbim zihin açıklığı versın yardımcn olsun ablacmm c*c* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu arada yok mu dicle ilitama yerleşen yaa ağlayan000 ağlayan000 koca sitede yalnızmıyım şimdi çay-kahve000 |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nesli nur ayrıca bu kitap mevzusuda lginç yani..öyle yada böyle sıkıntıdan kurtarmışlar sizi.. elinde kitabının olması çok güzel..aöf kitaplarıyla karıştırmamak lazım tabikisfhfgshsfhsgh bende ne geleceğini bilmiyorum..A4 kağıdına basım, fotokopiden bozma..pdf bi dosyamı gelecek bilemedimgülümseyen000 sen iyimişsin yani...güzel güzel çalış şimdi..c* |
|
amin canım allah razı olsun rabbim kolaylık versin hepimize Alıntı:
dicle ilitamlıyım diye ben de ona yazdım hatta, nesli nur da var diyealkış000 |
ben büte kalmak falan istemiyorum, o yüzden de elimizden gelenin fazlasını yapmak gerek rabbim kolaylık versin bu yolda ilerleyen herkese inşallahamn* |
atauzem çağrı merkezi biraz sorunlu ama facebook sayfası var.orası da pek aktif değil anladığım kadarıyla. |
en kısa zamanda, istişarede bulunursunz inş |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
derslerin nereye yüklendiği ile ilgili pek bilgim yok ama face sayfasından bilgi alabilirsiniz. |
tsk.ederm biliyrm yalnz bırakmyacğnızı :):):):) Alıntı:
çok sık olmasa da başladm gibi çalşmayaa c* fahrı kkoluktu,dhbt-kpss-ilitam veee evın bitmek bilmeyen işleri kafamda fadimenın düğünü var adetaa ağlayan000 Alıntı:
berbat bi psikoloji uzgn Alıntı:
ben bde yakalasam sınıf arkadaşm deryasiyi bi yerde . |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar benim kafam öyle karışık ki okul başladı çalışmam gereken dhbt sınavı var ilitam dersleri dün başladı ilk derse katılamadım sonra videosuna bakayım dedim baktım ben ne sanal oturuma katılabiliyorum ne de canlı derse kendimi çok fazla strese girdirerek face grubuna, kardeşime sordum bir cevap alamadım ama hamdolsun tekrar orayı burayı karıştırınca hepsini buldum ders arşivinden videoyu da bulabiliyorum ders videolarına bakmam lazım hocaların yüklediği pdf dosyalarındaki bilgilere bakmam lazım sistematik kelam hocası 237 sayfa pdf yüklemiş 12 unite diğerlerini de bakacağım emin bunların da sayfası çoktur ilitam 4. sınıfta olanlar ve 3. sınıfta olanlar bu kadar derse hem çocuklar(1 ay sonra 1 yaşında olacak kızım ve 1. sınıfa giden oğlum) hem ev derken bu kadar dersin üstesinden nasıl geleceğim bir de bizim 10 dersimiz var hem dhbt hem okul dersleri çok stres yaptım |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ne diyeyim Mehmet akifuzgnmahcup000ALLAH yardımcımız dır... ilim istedik rabbim yağdırdıkça yağdırıyor..elhamdülillah deyip, gayret göstermekten başka elimizden gelen bişey yok... sonuç rabbimin takdiridir..yoksa strese gir çık bir yere varmıyor.. kendini gereksiz yıpratma...kaldıramayacağımız yükler değil hiçbiri evvelallah(: |
mehmet akif sıkıntıların gelmesi görünüşte çok acı ise de, bunların nimet olduklarını unutmamak gerekir. Bu dünyanın en kıymetli sermayesi üzüntüler ve sıkıntılar değil midir? Bu güzel nimetler acılarla kaplanarak imtihan yolumuz açılmıştır. Bu acılar içindeki tatlıları da görmek lazımdır. Nasıl tatlı olmasın ki, Sevgiliden (cc) gelen herşey tatlıdır. Biraz sabrederek ve Rabbime de sığınarak bu sıkıntıları atlatabilirsin. Bu sıkıntıların arkasından da mükafat geleceğini düşündükçe sabrın daha da çoğalacaktır. Ya Rabbi bizleri sıkıntıların sevaplarından mahrum eyleme ! Bundan sonrada bizi fitnelere düşürme. Allah'ü Teala selamet versin.... amn* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaşlar yarın ek tercihler var ve ben ne yzacağıma karar veremiyorum hatta tercih yapıp yapmamakta bile kararsızım.gerçi yaptığım tercihlerden biri gelirmi o da şüpheli de.kısacası kafam karıştı :( |
sitede şu an yok ama size yakın olması açısından 9eylül ü yazın sivas için kolay deniyor ama, ilk dönem dersleri 10 tane ben inönü ye yerleştim ders sayısı 6, tavsiye ederim |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü 252 puanım dokuz eylül tabi zor ihtimal gidip gelmek sıkıntı olurmu diye düşünyrm sonra dersleri sınava kadar yetiştirebilir miyim bilmiyrm |
normal zamanda kayıt yaptırdık ama biz de enine boyuna çalışamadık dahauzgn şehir olarak gidebileceğiniz yerleri yazın bence çünkü işin ucunda boşa geçecek olan koca bir yıl var kısmette varsa rabbim nasip eder allah kolaylık versin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sağol teşekkür ederim.yakın yerleri yazayım gelirse giderim gelmezse seneye nasip olur belki |
hayırlısı olsun şuan yapılacak en doğru şey bu olsa gerek |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü şehirin yakınlığına ve uzaklığına bakın ek tercihliler çünki ben ankaradayım uçak bileti aldım gidince kalacak yerim olmasına ragmen 600 tl tuttu uçak parası içim cız etmedi değil inşallah verilen emeklerin karşılığını alırız kayıt olunca her yere giderim yeterki kazanıyım diyorsunuz ama şehirden şehire gitmek zor oluyor ....malesef gidebileck şehirleri tercih edin derim |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ilitam çaışmalarını nasıl gidyor arkadaşlar |
zor iş |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü werty sana en yakın il hangisi ise onu tercih et Malatya sivas samsun ya da erzurumu seçersen sana yardım edecek arkadaşlar burda seni bekleyecekevet000c* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü sivas da 255 küsürle kapattı diye biliyorum ama tek fark ya da büyük fark diğer ilitamlardan 4 ders fazla 4. sınıfta da 1 ders fazla |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü dicle hariç bütün hepsini yazdım hayırlısı artık olmazsa seneye tekrar girerim napim :( |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü kazanmak bir dert okumak ayrı sanırsam dhbt bitti haftaya vizelerim var benim de nasıl yetişir nasıl olur bilmiyorum inşallah siz de en kısa zamanda yerleşirsiniz |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü evet ya hiç bişey bitmio hatta yeniden başlıyo gibi.yerleşmek yeniden vize final sınavlrı sonra seneye formasyon sonra yeniden kpss aynı şeyler tekrarlanıyo :) :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Selamn Aleykm :):) önlisans okuduğum zamanları özledim 14 ünite var kitapta 6 tane dersim var bu donem,, diye yakınırken gördüm bazı ilitamlarn 10 dersi varmış bu dönem halime sükrettm 10 ders ne yaaa :( 2 Tane calismadan gıcık olduğum ders var tabi ki arapça osmanlıca onlara çalışmayıp büt e vereceğim İnsaallah bu sene kendimi öyle sık boğaz etmek yok :) zaten seneye İnsaallah formasyon drslerydi,ales snavydı,lisans kpssydi,okul drslerydi baya yorulacgz bari bu sene az Bİ nefes alalım c* |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü s a arkadaslar sakarya ılıtamda okuyan yokmu yada tercıh edecek olan bana yardımcı olabılırmsınız arkadasım bu sene oraya basladı bende burayı onerdım ona bılgı paylasımlarınız ıcın ders notları ıcın falan ama butun unıler var sadece sakarya yok neden olmadıgını ogrenebılırmıyım arkadasıma ders notları ozetlerı arapca zıt anlamları falan lazım yardım edebılecek arkadaslara ıhtıyacımız var lutfen duyarsız kalmayın bende bu arada orayı ek tercıhlerde yazmayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü eğer imkanım olsaydı bugün songül ablanın okuluna aldırırdım kaydımı ağlayan000 ben forumdakı dicle ilitam sayfasını bile bulamadım 7638jk4 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nesli nur face sayfası var mı oraya baksan |
SAAT: 04:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.