![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Omü ilitamlilar dua edin çan gelsin büte kalmadigima sevinemedim ganosu ne düşük bir okul bu |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Çok zoruzgn Bizim Üniv. bağıl sistem, finalde 55alamazsan direk FFağlayan000 |
|
|
Alıntı:
Evet bahsettiğim İnönü ilitam |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. arkadaşlar bu dönemi zayıfsız atlattım çok şükür ama iki seferde oldu finallerde 10 dersin 5'nden geçtim 5'inden kalmıştımmahcup000 kuran arapça da dahil gerek yanlış çalışma programı gerek çocuklarla tam yetiştiremedim kuranda çok ileride değildim ama hocamız finalde hafızları ve çok çok iyi olanları geçirdi kuran kursu hocalarını bile bıraktı ben de kuran kursuna kuran hocamın tavsiyesiyle başlamıştım zaten bir haftada sınavda olan eksik ve hatalarımm üzerinde durdum çok şükür geçtim bi derste hocanın tarzı önerme ağırlıklı dediler mantık dersi ona gore çalıştım son hafta tarzını değiştirince toparlayamadım finallerden sonar 10 gün içerisinde büt derslerimi hallettmek için gayret gösterdim allahın yardımıyla anne babamın ailemin sevdiklerimin duası ile bütün derslerimi verdim çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim not ortalamam çok yüksek değil 2.68 mahcup000 öbür döneme daha da gayret göstereceğim inşallah bu sefer bu dönem yaptığım hataları yapmadan allahımın yardımıyla dualarla ve fiili duayla bu yola girdim allah yüzümün akıyla ve en önemlisi bilgilerle dolu bir şekilde mezun olmayı nasip etsin bana da sizlere de c*c*c*c*c* |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Hayirli olsun kardesim sevindimdarisi bizim basimiza |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Hu hu kimse yok mu aylar oncesinde kalmış diyaloglar :) baştan sona okudum biraz fikir edindim. Bizde hayırlısıyla ilitamli oluruz inşallah arkadaşlar sonuçları bekliyoruz bakalım |
|
SAAT: 09:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.