![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü s.a arkadaşlar dokuz eylülde okuyan var mı??? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
bu linke bakabilirsin wertywerty...ama malesef izmirde okuyan yok gibi:) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü duyumlarım hiçte kolay bir ilitam olmadığı yönündeydi..hoş,kolay arayan baştan aldanmış demektir zaten...hocaların ezberler noktasında çok zorladığından ,bahsetmişti bir arkadaşım..ama dediğim gibi bu sadece 9 eylüle has bir durum değpil...bütün ilitamlar böyle..rabbim gönlüne göre versin.. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yaa:( eğer olursa dokuz eylülü yazıcam inş bilgi alayım dedim ama kimse yokmuş.uzaktan eğitimde bütün okullar zor ama ulaşım önemli oluyo işte sınavlarda gidip gelmek sıkıntı olur diye düşünerek tercihi bu yönde yapmaya çalışıcam |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü izmirde yaşıyorum zaten o yüzden hiiç sıkıntı yaşamam ama ders şeklini merak ediyrm geçme notunu falan |
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü yazıcam ilk sıraya zaten.evet bi okuyan bulsak ii olur bilgi alırım. |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü 9eylül e çarşdamba günü kayıt yaptırmaya gidiyorum |
SAAT: 18:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.