![]() |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü bu sene samsun a gelecekler çok şanslı.çan var artık.hoşgeldiniz :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaslar.nasılsınız nasıl gıdıyo ılıtam derslerı.bayagıdır hıc ses yok burada.bızım haftaya vızeler baslıyo .hayırlısı arık..selametle.. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Vealeykumselam Laluask .. Bu başlığı kaybetmistim yardimla buldum çok şükür.. cok sessiz kalmış ama hakikaten.. Hangi ilitamdaydiniz siz ALLAH zihin açıklığı versin vizelerde.. bizde bitti sayılır vizeler bugün son gündü carsambaya uzatıldı. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Asilem hadi geçmiş olsun size ;) bn erzurum ataturk ilitamdayim.bizim vizeler bugün başlıo cuma bitacek insallh.rabbim hepimize zihin açıklığı versin.ilitam okumak çok zor ve çok çaba isteyen bi okul.bazen pişman oluyorum :( ama insallh Allahın izniyle bitiririz okulumuzu.gorevlerimzii alırız :) ara ara buradan sohbet edelim istişare edelim :) diğer ilitamlilar sizde ses verin..asilem senin dersler nasıl gidio zormu :)) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü a.s..omu dün bitirdi vizelerini:) hr ne kadar iptal edilmiş haftaya cumartesiye sarkıtılmış derslerimiz olsada bitti bizdede vizeler..birtek omu demi var tek seferde sisteme gir sınavını ol çık...hepimiz tek seferde giriyoruz...diğer uzaktan eğitim merkezleri bu anlamda avantajlılar... |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Sagolasin Lalu ask :) sizde hayirli basarilarla atlatirsiniz inşallah. Vizelere kadar olan donem nasil geçti tam anlayamadim. Bi kayıt telaşı, bi ders secme telasi, bi pdf bastirma telasi, bi canlı ders takvimleri takibi arşivi telaşı bi baktik vizeler :D açıkçası hiç düzenli sistemli çalışamadım. Şimdi final için güzel çalışma planlarim var inşallah uygulayabilirsem hayırlısıyla.. bir de 17 aylik oğlum var tabi ne yapiyorsam o uyurken yapmaya çalışıyorum, uyanikken birkaç kez kalemimi ele gecirip kapi koltuk ne varsa çizdi karaladii, kitabımı yırttı.. :) Mihrinaz (abla mıydı karistirmiyorsam :) ) size de geçmiş olsun :) bi girişte tüm sınavları mi oluyorsunuz eğer oyleyse zormus hakikaten... Göknur abla nerelerde ki bu aradaa? ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Sivas ilitam okuyanlar ders notları elinde olan varsa paylaşabilir mi |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü S.a arkadaşlar.yaa bura niye bu kadar sessiz. Hiç ilitamli yokmu niye hiç sohbet olmuyor. Zaten bu istişare bölümünü zar zor buldum :)/herkesi çok merak ediyorum. Nasıl geçti dersler herhalde herkes finalleri verdi. Bizim geçen haftaydi elhamdülillah bn hepsinden geçtim zor olsada :) sizden de haberler bekliyorum. Azıcık ses verin ey ahali :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü c* Medineweb emektarları paylaşımcıları öğrencilerinin desteği ile Dicle ilitamın hakkından geldik elhamdülillah:) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Büte kalmadan bitirdim bu dönemi ben de.son bir dönem kaldı.önlisansta sayfamız daha aktiftir sanırım kimse dersten başını kaldıramıyor kpss formasyon okul derken |
|
|
|
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü selamun aleykum ilitamlı arkadslar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz nasıl gıdıyo calşmalar? |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü aleyküm selam lalü aşk ben dersler ev çocuklar yaşlı babaannemiz darken koşturup duruyorum 1 hafta kayseriye 2 gün bir hafta stajla birlikte 3 gün gidip geliyorum sivasın dersleri de ağır elimden geleni yapıyorum gerisi allahın lütuf ve keremine kalmış çok şükür allahıma ama fazlasıyla duaya ihtiyacım var oğlum eve gelince kaliteli zaman olarak kurabiye yapacağız :) |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Rabbim yardımcın olsun kardeşim... Dersler agır ama Allah Kerim. Rabbimhayırlsı ıile mezun oldugumuz günleri gormeyı nasip etsin inşallah. |
diplomayı alınca geçecek hepsi biliyorum'))))çocuklarla kaliteli zaman anlayışım.onları dinleyebiliyorsam yetiyorda artıyor bile. dinlermiş gibi görünüp dinlemediğimin okadar farkındalarki:)bende ders başındayken anlatmayın diyorum..nafile.. ya namaz da yada ders başında bütün anlatacakları akıllarına geliyor:):)Allahım gönlümüzü darda koymasın,hayırlısıyla feraha çıkmak nasibeylesin |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü amin inşallah ama inan ben de daralmış durumdayım inşallah bu dönem ders bırakmadan geçerim iki hoca çok zorluyor ve klasik yapacak normal klasik olsa neyse 10 puanlık soruda nerdeyse bir ünitedeki bilgileri soruyor allah kolaylaştırsın samsunun islam hukuk 2 ders kredisi kaç emine bir de bütün içerik konusunu söyleyebilir misin veya pdfsini gönderebilir misin yazın hukuk 2 için çok yere başvuracağım kredi ve içerik uyması lazımmış |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü biz de kredisi 2 idi konular borçlar hukuku ama ayrıntılı pdf |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Bizim Bütünleme sınavımızı elimizden aldı Atatürk Üniversitesi bı dersten kalsak seneye uzayacak cokkkotu bir durum. zaten okulun kotası var iki donem toplam dort dersten kalsak donem uzuyor ustten ders alamıyoruz. İnsallah okulu uzatmadan mezun oluruz Allahınıizniyl. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü inşallah bütünlemeye kalmadan dersleri geçer mezun olursun |
|
Arkadaşlar nasılsınız ? :) Okulun face grubu whatsap bayanlar grubu derken burayı unutmuşum resmen , az önce oyle birden aklıma geldi bakayım dedim bu sefer de şifremi unutmuşum onunla uğraştım derken çok şükür giriş yapabildim:) Bütsüz halleden arkadaşların yanında benim durumum pek parlak değil. Bu dönem Kuranı Kerim ezberlerimi yetiştiremediğimden mütevellit final sözlüsüne hiç girmedim direkt büte kaldım :( felsefe tarihinde de 40 alarak büte kaldım :( şu mübarek ramazanda felsefe çalışmaya çalışıyorum... |
Hoşgeldin asilem..elhamdulillah iyiyiz.bütsüz üniversitemi okunurmuş')))merak etme bizlerde bütmüyo butmuyo diyerek bu vakte geldik...yalnız siz daha büt sınavları olmamışsıız..bizde butte bitti tek ders sınavlarıda...Allah kolaylik versin.istanbul ilitamla ilgili gözlem ve yorumalarinida bir ara bizimle.paylaşırsan sevinirim.yenilikler degişiklikler varmi..üyelerimizden merak edenlerde oluyor.yardimci olmak açısından ara sıra ugrac*.selametle kal |
arkadaşlar dgsyi kazandınız,ilitamlar hakkında bilgi sahibi olup tercihlerinizi yaptınız,şimdide,bilgi alışverişi her türlü sorularınız,sohbetiniz için bu bölümden devam edebilirsiniz..kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..Rabbim ilim yolunda yolunuzu yolumuzu açık eylesin..buyurun istişareyec* |
mehmet akif sessiz yolcu nickli üyemis sivas ilitam kazanmış..her türlü yardımını bekliyoruz artık arkadaşımc* |
Kayıt için lise diplomasının gerekliliğine dair bilgiyi,kazandığınız ilitamın öğrenci işlerinden öğrenebilirsiniz |
sa arkadaşlar istanbul ilitamda bütünleme var mı |
A.s..akademik takvimde her dönem.sonunda telafi sınavları tarihi verilmiş..muhtemelen bütünleme.. |
mihrinaz bir de ilitam mezunları sohbeti mi açsak :) |
Alıntı:
|
ben de dokuz eylül ilitamı kazandım.hayırlı olur inşallah |
hayırlı olsun inşallah |
Nasıl gidiyor arkadaşlar ? :) Araştırma Teknikleri dersinden çıktık şimdi İslam ve Modernlik dersinde hocamızı bekliyoruz bu arada bi bakayım foruma dedim . :) Bu forumda hep şifremi unutuyorum yada bir şekilde giriş problemi yaşıyorum nedense :( İnşallah şimdiki şifremle mutlu mesut geçiniriz.. Yeni ilitamlı arkadaşlar hoş katıldınız bu arada :) |
asilem,tercih döneminde gözlerimiz seni çok aradı,istanbul ilitamla ilgili birsürü soru işaretleri sorular vardı,elhamdulillah,cevapsız soru bırakmadık,elimizden geldiğince...ee artık bundan sonrasında,okul ve ödevler noktasında yardımlarını bekliyoruzc*kolaylıklar diliyorum |
Hacıysk geçen ya da önceki sene donem uzadı demişti İnşallah o da istanbuldan mezun olmuştur |
Asilem senin son senem değil mi |
malum İnternetten vizeye gireceğiz .lakin 1 malumatımız yoktur.1dersten 3defa girme hakki var deniyor anlamıyoruz.yeni olan arkadaslara genel bi bilgilendirme taleb ediyoruz. |
Sınavlar hakkında Ingram |
SAAT: 18:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.