![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Rabbim yardım edecektir, üzülmeyin ve sıkıntıya da girmeyin, zamanla bir plan şeklinde herşey yerini bulacaktır. Hayırlı çalışmalar , Allah zihin açıklığı versin inşallah.. |
Ben dosya eklemeyi bilmiyorum tarif ederseniz sizin icin bazi ders ozetlerini ekleyebilirim.Allah yardmcmz olsun.4snf dersleri cok daha agr.Bu sene iyi calisn,seneye alttan ders brakmayn sakn.Bu arada bana ozelden tlf.yazarsanz watsap eklerim,kafanza takilanlari sorarsnz.Hepinize basarilar. |
nurşen tam anlamıyla bakınca yine yazarım ama şöyle baktığımda ilk üniteler 3. ve 4 . dönem konuları |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü bu kitaplara pdf halinde ulaşmamız mümkün mü acaba? |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü ders özetlerini ekleyebilirseniz çok memnun oluruz |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü zekeriyya sen de mi bu sene sivas ilitama yerleştin hangi şubedensin |
face grubu var sivas ilitam 2014 orada bundan bahsedersen oranın yöneticileri dosyanın nasıl yükleneceğini bize söyler |
|
Buraya dosya eklemeyi biri tarif ederse ben buraya ekleyeyim.siz gerekli gorurseniz face aktarirsnz. Sivas ilitam hocalari aslnda konularn ozetlerinide hazrliyor fakat onlar yeterli olmuyor mutlaka icerigi ayrntili calismak gerek. Buradaki ilitam ders baslklari var ya,onlarin icine cuzem ders ozetleri olarak girebilirsek herkes istifade eder.Bize de sadaka-i cariye olur ins. |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü benbirkul baş editor telefondan girdiği için ya link olarak versin ya da içeriğini kopyalasın ben ilgilenirim diye söyledi |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü tamam veray zaten paylaşım olursa face grubunda da paylaşacağım inşallah |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü benbirkul sana geçen sene arapça hocası kim girdi bir de A mı B mi şubesiydin |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar ne haber ben daha 2. ünitelere bile geçemedim bir sistematik kelam 4. ünite deyim nereye kadar sorumluyuz onuda bilmiyorum Osmanlı tarihi hiç başlayamadım Arapçadan çıkamıyorum eskileri unuttuğum için sil baştan çalışıyorum hoca karmakarışık anlatıyor anlamayan ben içinden çıkılmaz bir haldeyim felsefe desen daha birinci ünitede herhalde 10 isimin varlıkla ilişkisi var hangisi akılda kalacak bilmem yazarken bile yoruldum sesimi duyan ben yine karamsarlığa bağladım ama çalışıp anladıkça mutlu oluyorum şu yetiştiremiyeceğim korkusunu bi atabilsem:):):):):):):) |
felsefe tarihi 1. unite o kadar uzun ki işin içinden çıkamadım hoca power poınt şeklinde ilk ünitelerin özetini vermiş ben oraya da bakıyorum pdf'ye de bakıyorum arapça için onceden elimden olan arapça dilbilgisi kitabından bilgileri tazeliyorum netten arıyorum derken çok zor karmaşık olmasa yapabilirim gibime geliyor sülasi fiilin altı babı sülasi mücerred mezid hümasi südasi fiillerin bablarına 2. sınfta çalışıp çok tekrar ederek öğrenmiştim şimdi tekrar hafızama yerleşsin diye not aldığım defterden tekrar etmeye başladım şengül sen de bu kalıplara çalışırsan daha sonraki onlarla ilgili ayrıntılar zor gelmez bugün yüzeysel olarak 1. üniteye çalıştım unite sonundaki soruların genelini doğru yapabildim osmanlı türkçesinden 1 unite bitirdim ama 2. üniteyi hocayı tekrar dinleyerek çalışacağım |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü şengül kuranı yüzüne okumayı geliştirmek için hergün düzenli olarak 5 sayfa gibi okusak çok iyi olur dini hitabetdeki ezberleyeceğimiz duaların çıktısını eşime aldırdım harekesiz yerlere netten bakarak düzelteceğim inşallah bugün onlardan bir kısmını okudum ben genel olarak her derse bakıp çalışmaya anlamaya çalışıyorum ama koskoca gün bana yetmiyor ev işi ders çocuklar yemekle akşamı ediyorum bir de oğluma ders yaptırıyorum çok da ihmal etmemek için özel birşeyler hazırlamaya çalışıyorum haftaiçi online ders videolarını kaçırmamaya çalışıyorum evet çok zor ama inşallah ailemizi de derslerimizi de ihmal etmeden yüzümüzün akıyla işin içinden çıkarız |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü [QUOTE=mehmet akif2;360181]şengül kuranı yüzüne okumayı geliştirmek için hergün düzenli olarak 5 sayfa gibi okusak çok iyi olur dini hitabetdeki ezberleyeceğimiz duaların çıktısını eşime aldırdım harekesiz yerlere netten bakarak düzelteceğim inşallah bugün onlardan bir kısmını okudum ben genel olarak her derse bakıp çalışmaya anlamaya çalışıyorum ama koskoca gün bana yetmiyor ev işi ders çocuklar yemekle akşamı ediyorum bir de oğluma ders yaptırıyorum çok da ihmal etmemek için özel birşeyler hazırlamaya çalışıyorum haftaiçi online ders videolarını kaçırmamaya çalışıyorum ayakta alkışlıyorum alkış000alkış000 bukadarını yapıyorsan browo kaç saat uyuyorsun bebeğin akıllımı eşin yardımcı oluyormu.... ben beceremedimde sudan cıkmış balık gibiyim ... ondan soruyorum |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü ceydanur ben elimden geldiğince derslerime çalışıyorum derslere katılıyorum ama herşey dörtdörtlük değil kurandan yüzüne düzenli okumaya daha başlamadım dini hitabetdeki ezberleri daha okuyorum ben bir tanesini alıp birgün onun üzerinde durmayı düşünüyorum televizyon dinlenme çay veya kahve keyfi yapma gibi lüksüm yok günboyu iş yemek çocuklar ve dersler arasında gidip geliyorum oğluma öğlen gidiyorum yemeğini götürüyorum sonar almaya gidiyorum kızım yani bebeğim çok da uslu değil sabaha kadar nerdeyse kucağımda inmiyor daha küçük olduğundan sürekli bakıma ihtiyacı var eşim de 2. üniversitesini okuduğundan desteği ne yazık ki olmuyor allah bir şekilde yardım ediyor zaten sürekli ders de çalışamam sürekli iş de yapamam bazen ders çalışmaya çok vakit de ayıramıyorum sonra geç yatarak telafi etmeye çalışıyorum herşey tam olmuyor ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yani benimki sadece bir çaba inşallah sen de işleri ve dersleri bir düzene koyarsın |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü şengül ben çabalıyorum ama çok yol alamıyorum o kadar çok unite var ki finallere 11 hafta var sanırım tüm pdf'yi nasıl tamamlarım bilemiyorum bir de diğer ilitamlardan fazla 4 ders ve dini hitabet hocasının ezberden istediği dualar bugün akşama kadar o derse baktım bu derse baktım canlı ders takip etmeye çalıştım kafam Kazan gibi oldu bir de gözlerim ağrıyor ağrı çok olunca 3 gün ne yapsam geçmiyor inşallah bu kadar dersin altından kalkabileceğiz değil mi |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Allah yardmcnz olsun.Tabi bizimde şu an oldukca agr derslerimz son snfta.Mehmet akif2 in dedigi gibi televizyon izleme bol bol keyif yapma gbi luksunuz olmamali yoksa gercrkten cok pisman olursunu.Vizeler bir sekilde atlatliyorda asil finallerde cok zor oluyor.Mutlaka planli calisin ve bugunun dersini yarina sakn brakmayn. İcinizde B subesinde olan var mi? |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Bizim millet nerelerdesiniz ben ancak pdf topla orda bir ders burda bir ders arasında boğuşuyorum halen aynı yerde sayıyorum ne olacak halimiz durum bu yani hiç ilerleyemedim şimdi yatılı misafirlerim var haftaya vize25.gifağlayan000 |
illetli fiillerin çekimlerine de yazarak çalışmayı düşünüyorum şengül transkripsiyon alfabesi çok da zor değilmiş ilk duyduğumda gözümde büyümüştü ama değişik olanları öğrendim sayılır ama pdf'deki metinlerde osmanlıcaya bakıp ya da transkripsiyona bakıp diğerine bakmadan yazarak çevirmem lazım diğer derslere de bi ona bi buna bakıp dengelemeye çalışıyorum ama çok da fazla ilerliyemiyorum ne yazık ki hacı uğurlama duam çok şükür tamam şimdi cenaze duasına çalışıyorum finale kadar o kadar unite yetişir mi bilemiyorum |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü şengül zaten soğuk algınlığım geçmiyor bir de çok eğilmekten sinüzitin verdiği baş ve göz ağrısı eklenince daha çok zorlanıyorum şengül osmanlıca pdf'lere hocayı tekrar dinleyerek çalışacağım son derslere sen de katılamadın değil mi hocanın yüklediği sayfayı net göremiyorum büyütsem bu sefer yazılar daha anlaşılmaz oluyor |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü ben osmanlıca derslerinin son on onbeş dakıkasına ancak evde oluyorum bakamadım henüz |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü mehmet akif 2 hocam arkadaşın birisi Size Özet gönderecekti. Size gönderdimi.paylaştınizmi |
arapça ile ilgili vardı onun cevapları yok sanıyordum ama biraz sayfayı ilerletince var onu ben face'de yayınlayabilirim |
yaşayabiliyor...vize hepimiz için,sınavlara girmemizinde verdiği sıkıntılarla geçti.. finllere daha iyi hazırlandığını,sistemide anlayıp,kavradığını görünce ,daha rahatlıyor insan.. benim için aynen böyle oldu..daha verimli finallee hazırlanıyorum..birde dhbt olayınıda öteleyince , daha rahatladım herhalde..endişelendiğin gibi olmadığını göreceksin inan.evet000.kolaylıklar,,başarılar hepinize..biz hala sonuç bekliyoruz .. |
hiç sıkmayalım canımızı arkadaşlar..ne sitem,ne isyan..biz istedik ,rabbim verdi.. bundan ötesi yok..eksiklerimizi tamamlayan rabbime şükürler olsun ki,köreleceğimiz noktada , bize ilmini nasipetti..birbirimizle tanışmamızı,gönül bağı kurmamızı,allah rızası için muhabbet ettiğimiz, sıkıntılarımızı paylaşarak,hafifleyebleceğimiz,bir forumda biraraya gelmemizi ve seviyeli kaliteli, dedikodusu,gıybeti olmayan bir birliktelik nasipetti...şurda birbiriizle paylaştığımız istişareyi hangi arkadaşımızla yapabiliyoruz..sıkıntıdan patlayıp,,aman neyse boşver,sözlerine muhatap oluyoruz sadece... bizbirbirimizi anlıyor ve dua ediyoruz..iyiki şu dünya hengamesinin içini ,böyle güzelliklerle doldurmayı, rabbim nasibetti bize..evvel allah hepsiyel başedebileceğimizi,gücümüzü ,aklımızı gösterdi rabbim bize.. şükür için daha iyi bir bahane yok bencede(: |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Arkadaşlar artık pek aktif olamıyorum ama buradaki günlerim sayesinde şu anda olduğum yerdeyim hepinizi ve buradaki çalışma ortamını çok özledim umarım herkes iyidir ben ise arapça maduruyum buna şükür çok zor bir dönem atlattım 1 arapçadan kaldım Bu arada mehmet akif yani göknur aradaşımla tanıştım çok mutluoldum buradaki 2 yıldan sonra aynı sınıftayızhepinize selamlar duanızda hatırlarsanız çok sevinirim selametle |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Yaz okulunda açılması düşünülen dersler Duyuru Başlangıç Tarihi : 15.05.2015 - Duyuru Bitiş Tarihi : 20.06.2015 İLİTAM PROGRAMI Kodu Dersin Adı K Öğretim Elemanı İLTM4011 İslam Tarihi II 2 Prof. Dr. Ali AKSU İLTM3012 İslam Tarihi I 4 Prof. Dr. Ali AKSU İLTM4003 Tefsir Metinleri I 4 Prof. Dr. Hasan KESKİN/Prof. Dr. Ö. Faruk YAVUZ İLTM4006 Tefsir Metinleri II 4 Prof. Dr. Hasan KESKİN/Prof. Dr. Ö. Faruk YAVUZ İLTM4019 Tasavvuf I 2 Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE İLTM4010 Tasavvuf II 2 Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE İLTM3003 Arapça I 4 Prof. Dr. M. Ali ŞİMŞEK/Yrd. Doç. Dr. Mustafa KAYAPINAR İLTM3004 Arapça II 4 Prof. Dr. M. Ali ŞİMŞEK/Yrd. Doç. Dr. Mustafa KAYAPINAR İLTM3005 Fıkıh Usulü 2 Prof. Dr. Hakkı AYDIN/Yrd. Doç. Dr. Halis DEMİR İLTM4005 İslam Hukuku II 2 Prof. Dr. Hakkı AYDIN/Yrd. Doç. Dr. Halis DEMİR İLTM3006 İslam Hukuku I 4 Prof. Dr. Hakkı AYDIN/Yrd. Doç. Dr. Halis DEMİR İLTM3007 Sistematik Kelam I 2 Prof. Dr. Mehmet BAKTIR İLTM3016 Sistematik Kelam II 2 Prof. Dr. Mehmet BAKTIR İLTM3014 Türkiye’de Alevilik-Bektaş. 2 Prof. Dr. Metin BOZKUŞ/Doç. Dr. Ali AVCU |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Bizim univ.de ilk defa bu yil yaz okulu acilacak Hangi ders ne zaman olacak hicbir bilgi yok suan:( |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü evet ben de öyle olduğunu öğrendim fatma nasılsın neler yapıyorsun |
Alttan 3 dersim kaldi ama cok sukur bende 4.sinif oldum;)) Sen napuosun seneye de tek donem 8 ders mi yine. atauzem kolay ama gecmis yillara oranla cikmis soru olayi az.kur an sinavi benim gibi alan disi olanlar icin zor.arapcada zor. ilitamlarin kontenjani dustu sanirim 254 lerde kapanan yerler 258 lerde kapatir.ben gecen sene hic istememe ragmen hamdolsun iyi ki girmisim sinava diyorum...biliyosun benim icin surpriz bi sonuctu...Rabb im yardimcimiz olsun insaallah. 4.sinifta da tefsir ve hadis metinleri benim gibi alan disi olanlari zorluycak gibi...sizde hangi dersler zordu.bu sene yeni kazananlarin aklinda bulunsun.. Bizim arapca fikih islam hukuku zor genelde... Ama herseye ragmen cok mutluyum.istedigim bolumden seneye mezun olucam insaallah... Seni uzun suredir gormuyordum aktif konusacagimiz konular birikince boyle destan yazdimmgülümseyen000 |
SAAT: 09:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.