Medineweb Forum/Huzur Adresi

Medineweb Forum/Huzur Adresi (https://www.forum.medineweb.net/)
-   İlitam 4.Sınıf Dersleri (https://www.forum.medineweb.net/589-ilitam-4sinif-dersleri)
-   -   CUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü (https://www.forum.medineweb.net/ilitam-4sinif-dersleri/29887-cuzem-ogrencileri-ders-calisma-bolumu.html)

GÖKCEN_AZRA 17Haziran 2015 09:54

Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü

Alıntı:

EyMeN&TaLhA Üyemizden Alıntı (Mesaj 384722)
Benim bildigim kadariyla kredisi ayni olmak kosuluyla istedigimiz universitenin (ilitam ) yaz okuluna kayit yaptirabiliyoruruz.

Dersin adi, kredisi ayni olacak bir de okul un onaylamis olmasi gerek.....
Uzun is
Sizin yaz okulu nasi olacak yani uzatan mi, orgun mu bilginnvarmi?

EyMeN&TaLhA 17Haziran 2015 11:37

Alıntı:

GÖKCEN_AZRA Üyemizden Alıntı (Mesaj 384819)
Dersin adi, kredisi ayni olacak bir de okul un onaylamis olmasi gerek.....
Uzun is
Sizin yaz okulu nasi olacak yani uzatan mi, orgun mu bilginnvarmi?

Suana kadar uzaktan yaz okulu hic duymadim.bi ders icin 200 tl civari para odeniyor.uzaktan egitimle canli ders seklinde yapilamayacagi icin yuz yuze egitim seklinde olacaktir.ben orgunde okurken hocalar acmiyodu..tatillerini feda etmiyorlardi acikcasi...ucretler de 50 tl -100 tl arasinda idi.

Alttan dersi olanlar icin guzel bi firsat.butunleme sinavinin format degistirilmis...derslerle 1 ay kadar donatilmis kolaylik diyelim....

GÖKCEN_AZRA 18Haziran 2015 13:04

Alıntı:

EyMeN&TaLhA Üyemizden Alıntı (Mesaj 384820)
Suana kadar uzaktan yaz okulu hic duymadim.bi ders icin 200 tl civari para odeniyor.uzaktan egitimle canli ders seklinde yapilamayacagi icin yuz yuze egitim seklinde olacaktir.ben orgunde okurken hocalar acmiyodu..tatillerini feda etmiyorlardi acikcasi...ucretler de 50 tl -100 tl arasinda idi.

Alttan dersi olanlar icin guzel bi firsat.butunleme sinavinin format degistirilmis...derslerle 1 ay kadar donatilmis kolaylik diyelim....

İmonu bir aciklama yapsin bakalim,
Hakkimizda hayirlisi

EyMeN&TaLhA 19Haziran 2015 22:50

GÜNCEL YAZ OKULU DUYRUSU 15.06.2015

2014-2015 EĞİTM-ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARINA GÖRE, YAZ OKULU UYGULAMASI

Ön Kayıt Tarihi (Yaz Okulu için dilekçelerin alınması) : 22-23 Haziran 2015

Kesin Kayıt Tarihleri (Yaz Okulu Ücretlerinin Yatırılması) : 24-25 Haziran 2015

Ders Başlangıç Tarihi: 29 Haziran 2015

Ders Bitiş Tarihi: 7Ağustos 2015

Yaz Okulu Sınavları: 8-9 Ağustos 2015

Alinti

mehmet akif2 21Haziran 2015 22:44

selamün aleyküm arkadaşlar 2. dönemi de çok şükür zayıfsız tamamladım

bu dönem kurandan ezberleri karıştırdım diye büte kalmıştım bir de iki yazılı dersten benim gibi küçük çocuğu olmayan çok çalışan kişiler bile islam hukukundan kaldı islam ahlak felsefesinden de büte kalmıştım

çok şükür bütde 3 dersi verdim 3. sınıfı temiz bir şekilde 4. sınıfa geçtim

4. sınıf biraz daha zor ama kuran ezberlerini şimdiden yapıyorum arapça 3. dönem de olacağı için arapçaya çalışıyoruz tefsir ve hadis metinlerine de faydalı olur

3. dönem 10 ders 4. dönem 8 ders var

3. sınıfta toplam 19 ders aldık ama dönem başı aldığımız kredi 25

sivasta bağıl system var final notu ve ortalama en az 45 olacak ki değerlendirmeye alınıp ona gore not verilsin bağıl system bir nevi can eğrisi

aöfde de artık bağıl system var ortalama en az 25 olması lazım ki değerlendirmeye alınsın

öğrenmek çok güzel birşey ama çok emek istiyor

ben sivası kimseye tavsiye etmiyorum mesela ben büte kaldığımda 3 dersi nasıl tekrar ederek çalıştım az ders olunca sindire sindire öğreniyorsun bence

geç bile olsa allah bana üniversite okuma imkanı verdiği için hele de kuran dersi olan üniversiteyi nasip ettiği için hamdü senalar olsun

allah ilim isteyince gerçekten veriyor

mehmet akif2 21Haziran 2015 22:47

3. sınıfta yasin süresi şemsden aşağısı ayetel kürsi bakara süresinin ilk beş ayeti fatiha dualar özellikle kunut duaları üzerinde çok durdu kuran hocası

4. sınıf ezberleri ammeden şemse kadar

fetih

rahman

hucurat

cuma

teberake

saff

yani 30. cüzün hepsi

Allahın kulu_ 22Haziran 2015 09:38

Selamun aleykum
Arkadaslar bir sorum olacakti
Ilahiyat okursam 2 senelik orada kuran ezberi neler
Anladigim kadari ile 30 cuz iyice ezberlenecek
Goknur masaallah barekallah rabbim ilmimizi artirsin
Bnde cok istiyorum fakat daha lisedeyim
Acaba yavas yavas ezberlerime baslasam mi
Ilk hangi sureden basliyim

mehmet akif2 22Haziran 2015 17:00

aleyküm selam allahın kulu

aöf ilahiyatda yok kuranı kerim dersi

ilitam da kuran dersi var 4 dönemde,

zaten biliyorsun biz 2 sene aöf ilahiyat okuduk sonar dgs sınavına girip tercih yaptık 3. sınıftan ilahiyata yine ilahiyat uzaktan eğitim programı yani ilitamdan okudum

şimdi son senem çok şükür

Allahın kulu_ 22Haziran 2015 23:48

Goknur bizim lisede bir hoca vardi bu sene mezun oldu
Bugun karsilastik ogretmenlige baslamis
Dgs ye girmis
Sinava girmis kazanmis
Simdi ogretmen
Ilahiyat mezunu bile degil fakat medrese egitimi almis unlu hocalardan kurani guzel okuyor arspcasi iyi
Zaten hocalik yspiyormussadece diplomasi yokmus ilahiyatda okuyacak ben arapca edebiyati dusunuyorum hayirlisi ile

mehmet akif2 28Haziran 2015 12:59

allahın kulu dgs sınavına girip 2 sene daha okumuştur uzaktan ilahiyatı tamamlayıp formasyon alıp kpssye girmiştir öyle öğretmen olmuştur

2 senelik aöf ilahiyatı bitirince öğretmenlik yapıyorsun ama ücret karşılığı

mehmet akif2 28Haziran 2015 13:00

şimdi biz ilitam uzaktan ilahiyat okuyoruz

inşallah gelecek sene bitince ilahiyat fakultesi mezunu olacağız

Allahın kulu_ 28Haziran 2015 13:53

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 385570)
allahın kulu dgs sınavına girip 2 sene daha okumuştur uzaktan ilahiyatı tamamlayıp formasyon alıp kpssye girmiştir öyle öğretmen olmuştur

2 senelik aöf ilahiyatı bitirince öğretmenlik yapıyorsun ama ücret karşılığı

Hayir canim 2mizde ayni donem okuduk
Hatta biride soyle yapmis
Imam hatip derslerin kredisini sildirmis mezun olmadan ilahiyat dersleri almis
Sonrada o dersleride sinavda vermis
Simdi lise mezunu degil fakat ilahiyat okuyor
Bende mecburen donem bekliyorum derslerim bitti

esrayücel 11 Ağustos 2015 18:01

arkadaşlar sivas cumhuriyet üniversitesi ilitamla ilgili bilgi verebilirmisiniz sınavların klasik oldugundan falan bahsediliyor nedir ne değildir bilgi alabilirmiyiz birde ders notları falan nasıl oluyor şimdiden sonsuz teşekkürler

mehmet akif2 24 Ağustos 2015 21:58

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 385184)
selamün aleyküm arkadaşlar 2. dönemi de çok şükür zayıfsız tamamladım

bu dönem kurandan ezberleri karıştırdım diye büte kalmıştım bir de iki yazılı dersten benim gibi küçük çocuğu olmayan çok çalışan kişiler bile islam hukukundan kaldı islam ahlak felsefesinden de büte kalmıştım

çok şükür bütde 3 dersi verdim 3. sınıfı temiz bir şekilde 4. sınıfa geçtim

4. sınıf biraz daha zor ama kuran ezberlerini şimdiden yapıyorum arapça 3. dönem de olacağı için arapçaya çalışıyoruz tefsir ve hadis metinlerine de faydalı olur

3. dönem 10 ders 4. dönem 8 ders var

3. sınıfta toplam 19 ders aldık ama dönem başı aldığımız kredi 25

sivasta bağıl system var final notu ve ortalama en az 45 olacak ki değerlendirmeye alınıp ona gore not verilsin bağıl system bir nevi can eğrisi

aöfde de artık bağıl system var ortalama en az 25 olması lazım ki değerlendirmeye alınsın

öğrenmek çok güzel birşey ama çok emek istiyor

ben sivası kimseye tavsiye etmiyorum mesela ben büte kaldığımda 3 dersi nasıl tekrar ederek çalıştım az ders olunca sindire sindire öğreniyorsun bence

geç bile olsa allah bana üniversite okuma imkanı verdiği için hele de kuran dersi olan üniversiteyi nasip ettiği için hamdü senalar olsun

allah ilim isteyince gerçekten veriyor

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 385185)
3. sınıfta yasin süresi şemsden aşağısı ayetel kürsi bakara süresinin ilk beş ayeti fatiha dualar özellikle kunut duaları üzerinde çok durdu kuran hocası

4. sınıf ezberleri ammeden şemse kadar

fetih

rahman

hucurat

cuma

teberake

saff

yani 30. cüzün hepsi

bunları geçenlerde yazmıştım

mehmet akif2 24 Ağustos 2015 22:01

şunu da başka konuya dün yazdım

sivasda finaller programa gore 1 hafta içinde açıklanması lazım

3 günde nerdeyse hepsi açıklanıyor pazartesinden başlayarak

perşembeye birkaç ders kalsa bile cumaya tek ders kalıyor

bütünleme de programa gore 1 hafta içerisinde açıklanması lazım bazıları bütünleme olduğu gün açıklıyor bazıları pazartesi perşembeye de kalabiliyor ama cuma gününe hiçbir ders açıklanmamış kalmıyor

o yönden iyi

finaller 1 hafta içerisinde açıklanınca neyden kaldığını biliyorsun veya sınavdan kötü geleceğini bildiğin derse çalışmaya hemen başlanabilir

zaten finalden 2 hafta sonar büt sınavları oluyor

bu sene kitapçık uygulaması yaptılar her hoca istediği kadar soru soruyor isterse klasik de yapabiliyor

cumartesi 4 ders pazar 4 ders kuranı kerim sözlü sınavı da en geç final veya bütden önceki cuma günü oluyor

biz de geçme notu 45 final ve ortalama en az 45 olması lazımki değerlendirmeye girebilirsiniz

yani bağıl system var

hocalar çoğu kez zorluyor 45 puanı bulmak bile zor

mehmet akif2 24 Ağustos 2015 22:15

evet klasik sınav da oluyor

1. dönem hiç olmadı 2. dönem 2 sınav bütünlemede klasik oldu allahtan o derslerden büte kalmamıştım

son sınıflarda da final ve bütde klasik sınav birkaç hoca yapmış

bizde 1. dönem 10 ders

2. dönem 9 ders

3. dönem 10 ders

4. dönem 8 ders

ne yazık ki 3. dönemde arapça dersi koydular sanırım tercüme üzerineymiş

ama tefsir ve hadis metinleri dersi zaten zormuş arapça da eklenince daha zorlanacağız

1. sene ezberler ilk dönem dualar özellikle kunut duaları hocamız kunut dualarının üzerinde durdu elemteradan aşağısı ve duha zilzal arası süreler fatiha ayetel kürsi bakara süresinin ilk beş ayeti

2. dönem yasin 6 sayfası zilzal hümeze arası şems leyl süresi

3. dönem 30. cüz şemse kadar amme hariç sanırım 14 sayfa

4. dönem fetih hucurat rahman cuma saff tebareke amme

son sınıflar yazın ezberlerinizi yapın dedi ben birazını yapabildim daha yapıyorum

evle çocuklarla biraz zor ama mutfakda iş yaparken sürekli ezberleyeceğim süreyi dinliyorum

mehmet akif2 24 Ağustos 2015 22:19

esrayücel başka kafana takılan varsa yardımcı olabilirim

internet ders videolarını seyredebilmek için sınırsız yaptık

you tube da kuran dinleme açısından arapça ebu zerka ve necla yasdıman videolarını seyretmemde de faydası oldu

bir de face grubuna katıldım orda birlikte özet hazırladık soru-cevap yaptık

bu arada eşim izin vermiyordu face'e ama derslerim için açmama izin Verdi ama tedbir alarak

Hâdimul İslam 05 Eylül 2015 23:08

cuzemli arkadaşlarım..inönü ilitamlıların desteğimize ihtiyaçları var..ilgileneceğinizi umuyorum..lütfen destek olalım.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

mehmet akif2 05 Eylül 2015 23:19

ben böyle kampanyadan haberim yoktu imzamı attım

face sayfamda paylaştım sınıf arkadaşlarımla da bu linki paylaşacağım

Hâdimul İslam 05 Eylül 2015 23:25

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 390414)
ben böyle kampanyadan haberim yoktu imzamı attım

face sayfamda paylaştım sınıf arkadaşlarımla da bu linki paylaşacağım

bizim guruptatda paylaşılmış mehmet akif...bende buradan destekçi olalım istedim..olabildiğimiz kadar artık..sağolasın arkadaşım..bugün onların diplomasıyla başlar..sonrsını kestirmek çokta zor değil..inşallah imzalr ses getirir..çözümlenir bu sıkıntıları..

mehmet akif2 05 Eylül 2015 23:28

inşallah mihrinaz

biz çok ders ve bir anda artan harç ücretine care bulamadık

bari inuzemliler bu durumu çözsün bugün onlara yarın bize

sadece ben dememek lazım

mehmet akif2 05 Eylül 2015 23:29

bu arada çok özledim seni c*c*c*c*c*c*c*

Hâdimul İslam 05 Eylül 2015 23:37

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 390418)
inşallah mihrinaz

biz çok ders ve bir anda artan harç ücretine care bulamadık

bari inuzemliler bu durumu çözsün bugün onlara yarın bize

sadece ben dememek lazım

dur bakalım bu gidiş nereye:) inşallah çözümlenir..şimdilik bizde bir sürpriz yok..ama diğerarkadaşların sıkıntısı bizimde sıkıntımız..Allah yardımcımız olsun..

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 390419)
bu arada çok özledim seni c*c*c*c*c*c*c*

:):)c*c*ArO*

mehmet akif2 26 Eylül 2016 11:47

Menna hocam ve diğer merak eden arkadaşlarım daha önce de cok bilgi verdim ama merak ettiğiniz varsa sorun cevapliyayim

mehmet akif2 26 Eylül 2016 11:48

Verayy nickli Şengül 2 dersini bu dönem verince mezun olacak inşallah

Hâdimul İslam 26 Eylül 2016 12:47

Alıntı:

mehmet akif2 Üyemizden Alıntı (Mesaj 402473)
Menna hocam ve diğer merak eden arkadaşlarım daha önce de cok bilgi verdim ama merak ettiğiniz varsa sorun cevapliyayim

Mehmet akif,cuzemle ilgili berdigimiz bilgilerden değişen yeni bilgiler varmı aacaba..harç miktarı..ders gećme notu ezberlerinoze eklenenler..yada klasik sınav kaldırildımı)))degişen bilgileri güncellemek ićin sormak istedim..hatta 4 döneminde ezberlerini buraya yazabilirsen cok makbule geçer...sivas ilitam bölümündede paylaşırız..

@menna 26 Eylül 2016 14:41

cuzem okuyan arkadaşlar
cuzem de ders muafiyeti mümkün mü?
bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirse sevinirim.

mehmet akif2 26 Eylül 2016 14:44

Ders muafiyeti yok hocam

mehmet akif2 26 Eylül 2016 14:53

Bu sene başka gelişme oldu mu bilmiyorum ama harc ücreti 763.5 tl

Klasik sınavlar hala devam ediyor

Hukukçu klasik yaparsa geçme ihtimali yüz kiside 10 kişiyi bile geçmez

Ilk sene ezberleri yasin elemteradan aşağısı subhaneke ettehiyyatu salli barik rabbena kunut duaları vedduhadan aşağısı

Son sene 30. Cuz tamamlandi
Tebareke fetih hucurat saf cuma rahman

@menna 26 Eylül 2016 14:55

hocam cumhuriyet ilitamın derslerini, ders içeriklerini vb. hakkında detaylı bilgi edinebileceğimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi dışında resmi bir sitesi var mı? ilgili siteden detaylı bilgiye ulaşamadım.

mehmet akif2 26 Eylül 2016 15:03

Site değişti hocam

Eski hali olsaydi dersler 7 tane görünüyor güncellenmemis

Ilk dönem 10 ders
2. Dönem 9
3.donem 10
Son dönem 8 ders vardı

Bilgisayar yaptirmada telefonda hızlı yazamıyorum yoksa trans k rp te bakar yazardim dersleri

@menna 26 Eylül 2016 15:45

Allah razı olsun hocam.
son olarak cuzem de bazı derslerin finallerinin klasik usül olduğunu okumuştum. bunların hangi dersler olduğunu öğrenebilir miyim.

mehmet akif2 26 Eylül 2016 16:28

İsteyen hoca yapıyor
Bazen final test büt klasik olabiliyor

Kesin yapanlar tasavvuf hukuk dersleri
Din Musikisi final veya but klasikdi
Tefsir ve hadis ya final ya da büt klasik
Bir tefsirci final ve büt klasik yapar
Bir tefsirci butde klasik yapar

@menna 26 Eylül 2016 16:37

Bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

Sessiz Yolcu 27 Eylül 2016 10:37

Selamun aleyküm, merhabalar arkadaşlar, İki yıllık ilahiyat bitti. Dgs sınavına girdim, Puanım 260, Cumhuriyet üniversitesine yerleşebilir miyim. Okuyan kardeşlerimiz bilgilerini bizimle paylaşabilir mi?
Bir diğer sorum, Arapça dersleri ve Kuran-ı Kerim dersleri nasıl bu konuda Örgün ders alabiliyor muyuz? Yada şöyle sorayım açık öğretimde okuduğumuz gibi mi dersler sınavlar bilgi verirseniz sevinirim.

Hâdimul İslam 27 Eylül 2016 16:01

mehmet akif,sessiz yolcu üyemizin sorularını,müsait olduğun ilk fırsatta cevaplarsan seviniriz arkadaşım.derslerin içeriğine dair bilgiler sende mevcutevet000

mehmet akif2 27 Eylül 2016 16:23

Özelden cevapladim

Sessiz Yolcu 27 Eylül 2016 16:26

Yardımlarınız için Teşekkür ederim kardeşler.

mehmet akif2 20 Kasım 2016 22:33

sivasda yeni gelişmeler var

bu sene başlayan öğrenciler için geçerli

yaz okulu kaldırıldı

ders geçme notu 45'den 50 puana yükseldi

mehmet akif2 13 Ocak 2017 18:49

2016-2017 İLİTAM GÜZ DÖNEMİNDE YAPILACAK YETERLİLİK TAMAMLAMA PROGRAMI, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA

16-20 OCAK 2017 ‘DE YAPILACAK YETERLİLİK TAMAMLAMA PROGRAMI, EĞİTİM ÖĞRETİMİİN BİR PARÇASIDIR. TÜM DERSLERİN FAKÜLTEMİZDE YÜZ YÜZE EĞİTİMİ YAPILACAKTIR. AYRICA 16-20 OCAK 2017 TARİHLERİ ARASINDA KUR’AN-I KERİM DERSLERİNİN SÖZLÜ SINAVLARI YAPILACAKTIR. 21 OCAK CMRT. VE 22 OCAK PAZAR GÜNLERİ DİĞER DERSLERİN FİNAL SINAVLARI YAPILACAĞINDAN, KESİNLİKLE KUR’AN SINAVLARI CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ YAPILMAYACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN AÇIKLADIĞIMIZ YETERLİLİK TAMAMLAMA PROGRAMINA RİAYET ETMELERİ UYGUN OLUR.
İLİTAM GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI21 OCAK CUMARTESİ SABAH, CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA, 22 OCAK PAZAR SABAH, PAZAR ÖĞLEDEN SONRA OTURUMU ŞEKLİNDE UYGULANACAKTIR.I. SINIFLAR CUMARTESİ VE PAZAR SABAH OTURUMUNDA, II. SINIFLAR CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA VE PAZAR ÖĞLEDEN SONRA OTUTUMUNDA SINAVA GİRECEKLERDİR. ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV SAATİNDEN ÖNCE İLGİLİ SALONLARDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. SINAV SALON LİSTELERİ, I. VE 2.KAT ÖĞRENCİ PANAOLARINDA VE SINAV SALON KAPILARINDA ASILI OLACAKTIR. SINAV SALONLARINA, İLK 15 DAKİKADAN SONRA GELEN ÖĞRENCİLER ALINMAYACAKTIR. SINAVINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİ İLK 30 DK. SONUNDA SALANDAN ÇIKABİLİR. ÖĞRENCİLERE, İLGİLİ OTURUMDA BULUNAN DERS SAYISI KADAR CEVAP KAĞIDI DAĞITILACAK VE CEVAP KAĞITLARININ İLGİLİ ALANLARI DOLDURULACAKTIR. ÖZELLİKLE İSMİNİZİ, ÖĞRENCİ NUMARALARINIZI VE DERSİN ADINI HEM KODLAYIN HEM DE AÇIK BİR ŞEKİLDE YAZIN. SINAVLARDA KOPYE ÇEKENLER HAKKINDA EĞİTİM-ÖĞRETİM DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ UYGULANIR. OKULDAN 6 AY VEYA BİR YIL UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLEBİLİR. SINAVLARA GELİRKEN NÜFUS CÜZDANINIZI, VARSA ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARINIZI YANINIZDA GETİRİNİZ. ÖĞRENCİ KİMLİK KARTINIZ YOKSA SİZE VERDİĞİMİZ ÖĞRENCİ BELGESİYLE SINAVLARA GİREBİLİRSİNİZ. SINAV ZAMANI İLİTAM BÜROSUNDA YOĞUNLUK OLACAĞINDAN ÖĞRENCİ BELGENİZİ E DEVLET ÜZERİNDEN DE ALABİLİRSİNİZ. BÜTÜNLEME SINAVI DA YİNE AYNI ŞEKİLDE 28-29 OCAK 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.
FİNAL SINAVI OTURUM BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATLERİ :
21 OCAK CMRT. SABAH OTURUMUA ŞB. BALŞAMA SAATİ : 09.00, BİTİŞ SAATİ : 11.25
B ŞB. BAŞLAMA SAATİ : 09.00, BİTİŞ SAATİ : 11.20

21 OCAK CUMARTESİ ÖĞL. SNRA OTURUMU A ŞB. BAŞLAMA SAATİ: 13.00, BİTİŞ SAATİ : 15.00
B ŞB. BAŞLAMA SAATİ : 13.00, BİTİŞ SAATİ : 15.25
…………………………………………………………………………………………………………………………………… …………..
22 OCAK PAZAR SABAH OTURUMUA ŞB. BALŞAMA SAATİ : 09.00, BİTİŞ SAATİ : 10.50
B ŞB. BAŞLAMA SAATİ : 09.00, BİTİŞ SAATİ : 10.50

22 OCAK PAZAR ÖĞL. SNRA OTURUMU A ŞB. BAŞLAMA SAATİ: 13.00, BİTİŞ SAATİ : 15.30
B ŞB. BAŞLAMA SAATİ : 13.00, BİTİŞ SAATİ : 15.30
…………………………………………………………………………………………………………………………………… ………..

SAAT: 09:00

vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320