![]() |
yine bir kitapçık verilip bir anda sınav olup çıkma sistemi getirilmiş 3. dönem bunu yaptılar sınavların çoğu klasik olunca hocalar da zorlayınca hepimiz dökülmüştük mesela bir sınav saat 10 da diğer sınav 11 de olunca arada tekrar etme ve dinlenme şansımız oluyordu sınavda daha başarılı oluyorduk allah kolaylıklar versin |
kontenjan az olduğu için veya okulun sistemi öyle biz de sınav giriş belgesi olmuyor ismimiz sınava gireceğimiz sınıfın kapısına asılıyor |
arkadaşlar verayy nickli sınıf arkadaşım şengül aksilikler nedeniyle güz dönemine 2 dersi kalmıştı geçen haftasonu sınavlara gitti ve o dersleri verdi artık o da mezun c*c*c*c*c*c*c* tebrik ediyorum canım arkadaşım allah başarını daim kılsın hayırlı görevlere atanmayı nasip etsin inşallah |
sayın misafir ziyaretçi arkadaşlar sitemize bir tık ile üye olup ders özet paylaşımlarımıza erişebilirsiniz |
Canım arkadaşım ve buradaki eski dostlar hepinize tesekkürler beraber basladık şükürler olsun bitti rabbim bundan sonrası için hayırlar nasip etsin |
Amin inşallah Şengülc*c*c*c* |
Değerli arkadaşlar, 4. sınıf Hem birinci hem ikinci dönem için Ders notları ve özellikle vize/final soruları elinizde mevcut mu? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.. |
Alıntı:
kendi sınıf arkadaşlarımla yaptıklarım da var bizden öncekilere ait bilgiler de var kendi yaptığım dosyalar da var |
hocam forumda açtığım konular bunlar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cuzem' i kazanan arkadaslari tebrik ediyoruz..Ders notları burada..Mehmet akif editörümüz cuzem mezunudur.Akliniza takilan her turlü soru, ihtiyaciniz olan her turlu bilgi dokuman icin buradayiz..Uyelik tamamen ucretsizdir..Basarilar diliyoruz hayirlı olsun |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Selamun aleykum kayitlar sali gunu son simdi biz nasil yapicaz kaydi gitmemiz mi erek bizzat henuz cuzem duyurularda bi sey yazmiyor kayit tarihini kacirmadan sivasa gitmem gerekiyor lutfen yardimci olun :/ |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Pazartesi ve sali gunü saat 8 de baslayip 5 e kadar kaydinizi yaptirin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu arada duyuru üniversitenin sayfasindan yapilmiş..cuzem sayfasından degil yani.. |
BEN CUZEM 4.SINIFTAYIM VE GECEN SENE BURDAN COK FAYDALANDIM ALLAH RAZI OLSUN YINE YENI DERSLERLE ILGILI BILGILER OLABILIRMI LUTFEN |
Alıntı:
Selamun aleyküm, Uzun bir aradan sonra merhabalar, Teşekkür ederim paylaşımlar için. Allah razı olsun.. |
aleyküm selam sessiz yolcu merhaba ecmain olsun allahım kolaylıklar versin dayanağın allah olduktan sonra her şey kolay olur inşallah |
Cuzem li arkadaşlar sorularınızı merak ettiklerinizi endişelerinizi bu başlıktan yönetebilirsiniz. Cuzem mezunu hocamız mehmet Akif editimiz sorularınıza cevap verecek öneri ve tavsiyelerde bulunacaktır. Üyelikle beraber Bu fırsatı değerlendirin ewet000 |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. GÜZ VE BAHAR DÖNEMİ akademik takvim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cuzem birinci sınıf ikinci dönem kuranı kerim ezber müfredatını bilen yazabilir mi ? |
Alıntı:
Ilk sene ezberleri yasin elemteradan aşağısı subhaneke ettehiyyatu salli barik rabbena kunut duaları vedduhadan aşağısı Son sene 30. Cuz tamamlandi Tebareke fetih hucurat saf cuma rahman benim aklıma şems ve leyl suresi 2. dönem var mıydı diye geldi ama yazıyı görünce hatırladım 3. dönem vermiştim şems ve leyl surelerini bir de yasin suresi 6 sayfayı vermiştik değişiklik olmadıysa ezberler bunlar |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Teşekkürler :-) |
Alıntı:
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Mehmet Akif editim bir sorum olacak; Daha doğrusu bir arkadaşımızın sorusu: Sivas'a dönem arası yatay geçiş varmıdır? Mehmet hocam, forumada bekleriz. Sorularınızı üye olarak yönetebilirsiniz. HATTA merak ettiğiniz detayları siz sorarsanız daha sağlıklı olacaktır aslında:):) her daim bekleriz c* |
Alıntı:
cuzeme açıp sormak lazım ama büyük ihitmal vardır bizim üniversitenin zorluğundan çoğu kişi erzurum veya başka şehirler yazmışlardı dgs puanına göre kaç kişi alacaklarsa en yüksekden başlayarak almışlardı bazı arkadaşlarıma çıktı bazısına çıkmadı soruyu soran kişiye söyleyeceğim şu: her üniversitenin zorluğu çok kendi üniversitenin zorluğuyla baş etmeye çabalasa kendin için daha iyi olur |
Slm |
SAAT: 09:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.