![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
ben de üzüldüm ama 4. sınıfta formasyon vereceklerse 1 sene beklemiyeceğiz ama çok sıkışacağız sanırım yorumlardan anladığım kadarıyla son sene formasyon verecekler o nedenle üst sınıftaki derslerin bir kısmını 3. sınıfa paylaştırmışlar formasyonu derslere eklerseler formasyon ücreti almazlar diyorlar ama sanmıyorum harç paralarımız hariç iki bin liracığı da mutlaka alırlarçay-kahve000 |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray osmanlı türkçesinde harfleri öğrenince kolay olur diye düşünüyorum osmanlı türkçesi dersinden geçme notu yüksek demek ki herkes bu dersi kolay buluyor ki yüğksek not alıyor |
Kur'an ı Kerim -1 bildiğiniz tecvit kurallarının tekrarı ve ezberler. İlk dönem dersleri Aöf tekrarı sayılır. Canlı derslere düzenli katılırsanız iyi olur. İnşaallah 10 ders değildir. Ama 10 ders olsa bile panik yapmayın. Düzenli çalışarak halledersiniz. Formasyondan dolayı böyle yapmış olabilirler. Hayırlısı olsun. |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray A şubesi face grubunu da açmışlar inşallah mezun ya da 4. sınıftaki arkadaşların ders notlarından istifade ederiz |
|
10 tanecik dersimiz varçay-kahve000 |
|
rabbim vaktimizi bereketlendirsin inşallahamn* ev, eş, çocuk, misafir, dersler... çoğumuzda durum bu, yalnız değilsinçay-kahve000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkan yerde kayıt yapılırken bize verdikleri öğrenci no ve şifreyi yazacaksın tamama tıklayınca öğrenci bilgi sistemine girmiş olacaksın |
SAAT: 04:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.