![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar 2. dönemde 9 değil 10 tanecik ders olmuş hadi hayırlı olsun sezaa sen face grubuna katıldın mı |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Hayırlısıyla bitirdiğimiz günleri de gormeyi nasip etsin bizlere inşallah |
benim verdiğim face adresine girip gruba katıla tıkladın değil mi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu adresteki sayfada sunucu1 yeri var oraya tıkla kayıt olurken bize verdikleri öğrenci numarası ve şifreyle sisteme gir orda dersleri ve şubeni gösteriyor cuzeme giriş yapabilmek için de buraya gir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcı koduna kendi öğrenci numaranı yaz şifreye de tc kimlik no'nu yaz sisteme gir ayarlar yerine tıkla kişisel bilgiler yerine gir sağ üst köşedeki bilgileri güncelle'ye tıkla orda yanlış veya eksiğin varsa düzelt tamam de 1 ekime kadar şifre msn adresimize gelecekmiş benim anladığım kadarıyla cuzeme giriş yapmak için şifre gelecek şifre gelene kadar tc kimlik numarasıyla sisteme gireceğiz cuzeme girince orda canlı derslere katılacağız ya da derse yetişemezsek video olarak dersleri seyredeceğiz |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü sizin drsler başladımı |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü ceydanur bizim dersler 1 ekimde başlıyacak |
|
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray face'de birinden okul kitaplarını temin ettiğini yazmışsın derslerin özetini de çıkarmış mı bizim burda da tanıdığımızın akrabası sivas ilitamı bitirmiş bu sene yüksek lisans yapıyormuş dün görüşelim diye telefon açtık müsait değillerdi ki geri bizi aramadılar o bayana kaygılarımı kafama takılanları soracağım ders notları elindeyse istemek aklıma gelmemişti ama hocalar geçen senenin pdf'sini yüklüyorsa ben de o kişiden isterim veray dersleri nasıl yetiştireceğim diye çok kaygılanıyorum ders çalışmayı seviyorum gözlerim ve işlerim müsade verdiği sürece çalışırım istek konusunda kaygım yok ama o kadar derse sınava kadar çalışamam diye korkuyorum ilitam istişare bölümünde mesaj yazdım arkadaşlardan manevi destek almak için ve bana yol göstersinler istedim |
|
SAAT: 09:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.