![]() |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
bu sene bu kadar ders verdiklerine gore formasyon varsa 4. sınıfta daha az ders verselerdi siz 24 ders alacaksınız biz 33 ders dile kolay ağlayan000 inşallah yanlışlık vardır |
keşke ilk tercihini inuzem yapsaymışsın dedim içimden yazmadanda geçemedim abla :) |
ya sizde çok ya biz de az, bir ortak nokta bulunacaktır mutlaka çünkü; 2 yıl da 9 ders fark olması olanaksız bence Alıntı:
ne güzel inuzem li olurduk hep beraberalkış000 harç daha az olurdu, ayrıca metaryal ücreti ödemezdin... |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü mehmet akifi inuzemde görmemekten tüm form gibi bende üzgünüm rabbim kolay kılsın belkide kolay derslrdir |
böyle zorluklar çıkacağını bilsem sivası tercih etmezdim tek artı yönü malatyaya gore yakın olması |
Kismette sivas varmış Rabbim muvaffak etsin Onda da var bir hayır Gün gelir iyiki dersin inşallahc* |
|
şimdi hepimiz çok yeniyiz daha bu sistemi bilmiyoruz allahın yardımıyla dualarla ve çabamızla inşallah bir şekilde hallederiz(: |
benbirkul nerdeyse o bize kolay dedi :) hayırlısı olsun inşallah değişme olmazsa ikimizde A şubesiyiz |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar songül abla özel mesajdan bana bu mesajı gönderdi sizlerle de paylaşmak istedim allah razı olsun songül ablamızdanc*c*c*c*c* mesaj bu: Selamun Aleyküm, Cuzemi aradım.sizin kafanıza takılan soruları sordum.Cuzem tel:İlahiyat Fakültesi 0 346 219 10 10 / 1844 1 Ekime doğru mailine şifre göndercekler. Sisteme o şifre ile gireceksin. Dersler 1 Ekimden sonra eklenecek. 1. dönem 10 ders 2. dönem 10 ders 3. dönem 7 ders 4. dönem 7 ders Sınavlar klasik ve test usulü oluyor dedi. |
SAAT: 07:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.